לכוכב העבר נמאס מאמורים: "תקופה כושלת של המועדון – זה חייב להסתיים"

play
רובן אמורים | Vince Mignott/MB Media
צפו: פרננדש החמיץ פנדל, מנצ'סטר יונייטד המאכזבת הפסידה 3:1 לברנטפורד 02:40

בעקבות עוד הפסד כואב, מנצ'סטר יונייטד ממשיכה לדשדש - וג'יימי קראגר לא חסך בביקורת. גם דאנקן פרגוסון וגארי נוויל הצטרפו לקריאה לשים סוף לתקופה שמוגדרת ככישלון מתמשך. האם המאמן הפורטוגלי בדרך החוצה?

(גודל טקסט)

רובן אמורים, מאמן מנצ'סטר יונייטד, חייב לעזוב את המועדון "בהקדם האפשרי" לאחר תקופת כהונה שנחשבת ל"אסון", כך טוען ג'יימי קראגר, כוכב העבר של ליברפול, בראיון לתוכנית "Monday Night Football". אמורים, שהוביל את יונייטד למקום ה-15 והמביך בעונה שעברה וכעת מדורג במקום ה-14, עומד תחת לחץ כבד לאור תוצאות חלשות, כולל ההפסד 3:1 לברנטפורד בשבת האחרונה.

קראגר התייחס למאמן הפורטוגלי ואמר: "מה שהוא עשה בספורטינג ליסבון היה יוצא מן הכלל, אבל מערך כמו שלו פשוט לא מתאים למסורת של מנצ'סטר יונייטד. זו תקופה כושלת עבור המועדון – וגם עבורו. ככל שיקבלו החלטה מוקדם יותר, כך יהיה טוב יותר לכולם". בהמשך הוסיף: "אנחנו רק ממתינים למה שברור שיגיע. אף אחד לא רוצה לראות מאמן מפוטר, אבל זה חייב להסתיים".

גם דאנקן פרגוסון, אגדת אברטון, הביע תמיכה בדעות אלו וציין: "הקבוצה טובה יותר ממה שהיא נראית, אבל אמורים לא ניסה לשנות את המערך לאחר הפסדים או בפיגור. הוא ידע מה הוא עושה כשהביאו אותו, אבל התוצאות לא השתנו והוא ככל הנראה יאבד את התפקיד".

גארי נוויל וג'יימי קראגר | James Gill – Danehouse

קראגר מתח ביקורת גם על ההנהלה, שלטענתו ידעה מראש למה לצפות מהמאמן: "מתוך 49 משחקים, ב-42 מהם הוא שינה את שלושת הבלמים הפותחים. הם הביאו אותו למרות שידעו על המערך שלו". הוא מוסיף כי לא מעט מאמנים אחרים בפרמיירליג חושבים שהם יכולים להצליח יותר ממנו ביונייטד הנוכחית.

גם גארי נוויל הצטרף לקולות הקוראים לשינוי. בפודקאסט שלו הוא דיבר על חוסר האמון במערך של אמורים, וציין את ההחלטה להציב את מייסון מאונט כמגן שמאלי על כל הקו, תפקיד שנראה בלתי הגיוני ומגוחך בעיניו.

כעת, מנצ'סטר יונייטד עומדת בפני מבחן חשוב במשחק מול סנדרלנד לפני פגרת הנבחרות, ולאחריו מחכה לה מפגש קשה מול ליברפול. עם המשך הלחץ מהקהל והפרשנים, נשאר לראות האם ההנהלה תחליט להמשיך להאמין באמורים או להיפרד ממנו.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי