אינטר מיאמי ספגה הלילה (בין שלישי לרביעי, 30 בספטמבר) הפסד קשה 5:3 לשיקגו פייר. ליאונל מסי וחבריו לא הצליחו להתרומם מהתיקו מול טורונטו במחזור הקודם – והמשבר עלול להעמיק.
מי שספג את עיקר הביקורת לאחר המשחק הוא השוער הארגנטינאי הוותיק, אוסקר אוסטארי. למרות שהשלים 19 מתוך 19 מסירות, הוא רשם עצירה אחת בלבד לאורך המשחק – ורבים טוענים כי יכול היה למנוע חלק מהשערים.
ברשתות החברתיות הגיבו האוהדים בזעם: "האיש הזה הוא הבעיה מספר 1 של אינטר מיאמי", כתב אחד המשתמשים ב-X (טוויטר לשעבר). אחר הוסיף: "שוער רע והגנה גרועה – שילוב קטלני. הקבוצה הזו תהיה הסוף של מסי".
ליאונל מסי נראה מאוכזב מאוד בסיום. הוא תועד כשהוא יורד לחדר ההלבשה מיד עם שריקת הסיום – מבלי לעצור לשוחח עם חבריו או עם הקהל. במהלך המשחק עצמו, על פי פרסום ב-"Inter Miami News Hub", נשמע מסי אומר לחאבייר מסצ'ראנו: "אנחנו לא יכולים להמשיך לשחק כך… חייבים להשתפר".
🚨BREAKING: Lionel Messi headed straight to the locker room after the game.
— Inter Miami News Hub (@Intermiamicfhub) October 1, 2025
The frustration was clear—he wasn't happy with the team performance… and that includes himself. A night to forget.pic.twitter.com/2zylZ6iebY
מאמן הקבוצהלקח אחריות מלאה להפסד. במסיבת העיתונאים לאחר המשחק אמר: "האחראי לתוכנית ולכל מה שקרה הוא אני. הכנו את הקבוצה לסוג משחק אחד, אבל קיבלנו משחק אחר לחלוטין. ערכנו שינויים במחצית שעבדו לפרקים, אבל נחשפנו למתפרצות. זה כואב, כי זה לא היה קשור לשמות – אלא לגישה. ניסינו לשלוט במשחק, וההפסד הזה כולו עליי".
מה דעתך על הכתבה?