שיי לייסי, כוכב העתיד בן ה-18 של מנצ'סטר יונייטד, השתתף היום באימון נבחרת אנגליה הבוגרת. תומאס טוכל העניק לקיצוני הימני והקשר ההתקפי הזדמנות נדירה לאחר שהרשים בקבוצה עד גיל 21 של היונייטד, כבש שני שערים מול קריסטל פאלאס והתחיל להתאמן עם הקבוצה הבוגרת של רובן אמורים. לצד לייסי קיבלו זימון גם לאקייל סמואל (19, מגן מנצ'סטר סיטי המושאל לברומלי) והאריסון מורי-קמפבל (19, מגן צ'לסי).
לייסי, שזכה להשוואות עם פיל פודן, השאיר רושם מתמשך על אמורים בחודש שעבר והרשים גם את הארי מגווייר ושחקנים נוספים בקבוה הבוגרת. הכתב נייתן סולט מה"דיילי מייל ספורט" מאמין שיש לו "פוטנציאל של כוכב-על". למרות בעיות פציעות בשנים האחרונות, בשבוע שעבר הוא שיחק 90 דקות מלאות לראשונה מאז אוקטובר 2023, והקריאות מתגברות לקרב אותו לסגל הראשון במשחק רשמי.
בניצחון האחרון מול הקבוצה עד גיל 21 של ליברפול, יציע מלא בסקאוטים ממועדוני הפרמיירליג והליגות האנגליות קם ללכת ברגע שלייסי הוחלף – מבחינתם, ההצגה הסתיימה. עד כה, הוא שיחק רק בנבחרת ה-U17 של אנגליה, והחודש קיבל את הזימון הראשון לנבחרת עד גיל 20, אך ההתקדמות שלו מואצת במהירות.
טוכל, שהוכיח שאינו חושש מהחלטות אמיצות, השמיט הפעם את ג'וד בלינגהאם למרות שחזר מפציעה, וזימן את ניקו אוריילי למרות 10 הופעות בלבד בפרמיירליג. אנגליה תשחק ידידות מול וויילס ביום חמישי ואז תגיע ללטביה בניסיון להבטיח את מקומה במונדיאל 2026 בארצות הברית, קנדה ומקסיקו.
מה דעתך על הכתבה?