"חשבתי שהם מתעללים בי": מסטנטואונו על הרגע הייחודי שלו בנבחרת ארגנטינה

play
ליאונל מסי, פרנקו מסטנטואונו | Gettyimages
צפו: צמד למסי במשחקו האחרון על אדמת ארגנטינה, שניצחה 0:3 את ונצואלה 03:44

קשר ריאל מדריד ונבחרת ארגנטינה, חשף בראיון בלעדי את הרגעים הרגשיים שחווה כשלבש לראשונה את חולצת ה-10 של נבחרת ארגנטינה מול אקוודור, מספר על החלום לשחק במונדיאל 2026 בגיל 18 ומגלה איך זה לשחק לצד ליאו מסי

(גודל טקסט)

פרנקו מסטנטואונו, השוהה במיאמי עם נבחרת ארגנטינה לקראת משחקי ידידות מול ונצואלה ופורטו ריקו במסגרת ההכנות למונדיאל 2026, שוחח בבלעדיות עם F3 על ההווה שלו בריאל מדריד והביע את הרגשות שחווה כשלבש לראשונה את חולצת ה-10 מול אקוודור במוקדמות דרום אמריקה. "תמיד היה לי חלום לשחק כדורגל, אף פעם לא חשבתי שאוכל לחוות את כל זה. אני אוהד ריבר פלייט, אוהד נבחרת ארגנטינה וכל מה שחוויתי כילד. הייתה לי הזדמנות להגיע למועדון הכי גדול בעולם וזה הדבר הכי טוב שאפשר לחוות בכדורגל. לא ציפיתי לזה, אבל אני נהנה מאוד", פתח מסטנטואונו, שעושה את הצעדים הראשונים בריאל מדריד אחרי שעבר לשם לאחר קצת יותר משנה בלבד בקבוקה הראשונה של ריבר פלייט.

נוכח מה שהוא חווה כיום עם נבחרת ארגנטינה, השחקן שצמח מהליגות הנמוכות של ריבר פלייט נזכר איך חווה את ההכתרה של האלביסלסטה במונדיאל 2022 בקטאר: "אני זוכר את הגמר מול צרפת כאילו זה היה אתמול. הייתי עם החברים שלי, תמיד צפינו באותו בית ועם אותה חולצה למזל. זה היה רגש שעבר עליי רק מעט פעמים. ריבר במדריד וההכתרה הזו היו מה שהכי נהניתי מזה בכדורגל ואני לא שיחקתי. זה היה יום ייחודי, לראות שהיום הם חבריי לקבוצה ושהם זכו במונדיאל הזה זה חלום של כולם". "יש לי קעקוע של התאריך (18/12/2022) בשביל נבחרת ארגנטינה אבל בעיקר בשביל הקוץ שליאו הוציא. זה היה הדבר הכי טוב שיכול היה לקרות לנו", הוסיף יליד אסול, שבשנית, כמו במצגת שלו אצל המרנגה, הבהיר את הפנאטיות שלו לבעל ה-10 של אינטר מיאמי.

פרנקו מסטנטואונו עם החולצה מספר 10 של ארגנטינה | Franklin Jacome

"אני כאן היום ואני באמת נהנה מזה. אני אעבוד קשה כדי להיות במונדיאל הזה. זה יהיה מדהים לשחק שם בגיל 18, אני אעבוד קשה בשביל זה. אני בקבוצה שבה אני מרגיש מאוד בנוח, זה יהיה נהדר. זו מטרה למה שעוד יבוא", אמר שחקן התקיפה בן ה-18, שעשה את הבכורה שלו עם נבחרת האלופה הנוכחית ב-2025. על העמדה המועדפת עליו במגרש ואיך זה לשחק עם מסי, הוא התגלה: "אני אוהב לשחק ברוחב מימין, באמצע, ברוחב מימין, אבל אשחק איפה שצריך, אפילו בסטופר. ליאו יכול למצוא את המיקום שלך רק מלעמוד בשקט ולהסתכל עליך, הוא המאמן הכי טוב שיכול להיות לך במגרש. זה קל לשחק איתו, אני פשוט מנסה לצפות בו ולהבין מה הוא עושה כדי שאוכל להשלים את התנועה הזו. צריך להיות מהיר נפשית, אבל הוא גורם לך להבין".

לבסוף, פרנקו מסטנטואונו לא הסתיר את ההתרגשות והשמחה שלו ללבוש את אותה חולצה כמו דייגו ארמנדו מראדונה וליאונל אנדרס מסי, במשחק מול אקוודור במוקדמות המונדיאל, והוא בין שחקנים מצטיינים נוספים לאורך ההיסטוריה של האלביסלסטה: "ה-10 זה משהו מדהים. כמו שאני תמיד אומר, ללבוש את ה-10 של ליאו, מספר שגם מראדונה לבש, זה הכי טוב. לא ציפיתי לזה, זה היה משהו ייחודי. כל פעם שאני רואה תמונה עם החולצה הזו אני מאוד מתרגש. נכנסתי לחדר ההלבשה, הלכתי ל-21 וראיתי את השם שלי ליד ג'וליאן וחשבתי שהם מתעללים בי. זה היה רגע ייחודי".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי