"הוא הטוב ביותר שהיה לי": ההצהרה של וינסיוס שלא השאירה מקום לספק

כוכב ריאל מדריד והנבחרת הברזילאית שיבח את מאמן הסלסאו קרלו אנצ'לוטי שאימן אותו בבלאנקוס, וטען שהוא המאמן הטוב ביותר שהיה לו. זאת על רקע הניצחון המשכנע 0:5 על דרום קוריאה

(גודל טקסט)

וינסיוס היה בעננים לאחר הניצחון המרשים 5-0 של ברזיל על דרום קוריאה, הופעתו הטובה ביותר מזה חודשים. הכוכב הברזילאי לא חסך שבחים על קרלו אנצ'לוטי, מאמנו לשעבר בריאל מדריד ששב לאמן את נבחרת ארצו. "הוא תמיד היה המאמן הטוב ביותר שהיה לי, זה שנתן לי הכי הרבה ביטחון ואיתו שיחקתי הכי טוב", אמר וינסיוס. "הוא הגיע לכאן עם הנבחרת ואני כבר שיחקתי שלושה משחקים – ההתקדמות שעשיתי איתו ושל הקבוצה ניכרת".

השחקן בעל חולצה מספר 7 הדגיש את הביטחון שצברה הקבוצה לקראת המונדיאל: "כל החלוצים כבשו שערים ונתנו בישולים, וזה נותן לנו ביטחון. נשאר מעט מאוד זמן, יש לנו מאמן חדש ואנחנו מנצחים איתו משחקים. אנחנו רוצים להמשיך ככה כדי לעשות מונדיאל מעולה".

חיבוק חם. ויניסיוס ואנצ'לוטי אחרי השער | רויטרס

וינסיוס גם חשף את תוכנית המשחק של ברזיל, ששילבה לחיצה גבוהה בהצלחה: "המטרה העיקרית שלנו היא ללחוץ טוב. אנחנו משחקים עם הרבה תוקפנים, ואם לא נצליח ללחוץ ולהגן טוב יותר – זה יהיה קשה. לעזור להגנה שלנו יהיה מאוד חשוב, כי ההגנה הטובה ביותר שלנו היא ההתקפה שלנו". ברזיל תשחק ביום שלישי מול יפן בטוקיו.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי