היריבות בין ליאונל מסי לכריסטיאנו רונאלדו הייתה אחד הנושאים המרכזיים – אם לא המרכזי ביותר – בכדורגל העולמי ב-20 השנה האחרונות. עם זאת, היו כמה שחקנים שניסו להיכנס למירוץ, ביניהם ניימאר במהלך תקופת השיא שלו עם הפרעוש בברצלונה.
השיא של הברזילאי בספרד הגיע בעונת 2014/15 כשברצלונה זכתה בטרבל וניימאר כבש עשרה שערים בליגת האלופות, מספר זהה למסי ורונאלדו באותה עונה. ראפיניה אלקנטרה, שרשם 90 הופעות במועדון במשך שש עונות בברצלונה, שחזר בריאיון את התקופה.
"נהניתי לראות את ניימאר יותר ממסי", אמר הקשר הברזילאי. "ניימאר היה השחקן הטוב ביותר בברצלונה כשזכינו בליגת האלופות ב-2015". אלקנטרה הוסיף שבעוד מסי הוא הטוב ביותר, הוא אהב לראות את ניימאר באימונים: "מסי הוא הטוב ביותר בהיסטוריה, אבל באימונים ראיתי את ניימאר עושה דברים שאף אחד אחר לא עשה, אפילו לא מסי".
מה דעתך על הכתבה?