אחרי הפתיחה הקשה: שתי קבוצות הפרמיירליג שעשויות לפנות לג'וב בלינגהאם

האח הצעיר של קשר ריאל מדריד מתקשה לקבל דקות בדורטמונד. בבילד פורסם שאמורים מעריך אותו וינסה לשכנע את יונייטד לרכוש את הקשר הצעיר. גם קריסטל פאלאס בתמונה

(גודל טקסט)

לפי דיווח בגרמניה, מנצ'סטר יונייטד מעוניינת בג'וב בלינגהאם על רקע אי הוודאות שממשיכה להקיף את עתידו של השחקן בבורוסיה דורטמונד. הקשר בן ה-20 הצטרף לדורטמונד מסנדרלנד בקיץ שעבר תמורת 32 מיליון ליש"ט, קיבל מעט דקות מאז המעבר שלו.

לאחר שפתח בשני משחקי הבונדסליגה הראשונים של העונה, האח הצעיר למשפחת בלינגהאם מתקשה לקבל דקות, והמאמן שלו, ניקו קובאץ', הדגיש שמקום בהרכב מקבלים באימונים ובביצועים על המגרש, לא בגלל המוניטין.

ג'וב בלינגהאם | Stuart Franklin

זה עלול להוביל לכך שבלינגהאם יעזוב את דורטמונד מוקדם מהצפוי, לאחר שחתם על חוזה עד 2030 רק לפני מספר חודשים. לפי "בילד", רובן אמורים מעריך את הקשר וייתכן שישכנע את ראשי יונייטד לנסות לרכוש אותו. בנוסף דווח שהשדים האדומים עלולים להתמודד מול מועדון אחר מהפרמיירליג על שירותיו של בלינגהאם – קריסטל פאלאס.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי