"הייתי שמח אם הוא היה איתנו עכשיו": פפ גווארדיולה מתגעגע לכוכב שעזב

play
פפ גווארדיולה, מאמן מנצ'סטר סיטי | אימג'בנק GettyImages
צפו: ארלינג הולאנד הוביל את מנצ'סטר סיטי לניצחון על ברנטפורד 01:22

החלוץ הארגנטינאי חוליאן אלברס פורח באתלטיקו מדריד עם פתיחת עונה מסחררת, ומאמן מנצ'סטר סיטי לא נשאר אדיש והודה כי שחרורו נבע מהרצון לדקות משחק, אך הוסיף: "זה עדיין כואב"

(גודל טקסט)

פפ גווארדיולה לא הסתיר את הגעגועים לחלוץ לשעבר שלו, חוליאן אלברס, שמככב גם העונה עם שבעה שערים ושלושה בישולים בתשעה משחקים במדי אתלטיקו מדריד. "הייתי שמח אם הוא היה איתנו עכשיו", אמר מאמן מנצ'סטר סיטי, אך הודה: "אני מבין אותו – הוא רצה לשחק יותר".

הארגנטינאי עזב בקיץ 2024 תמורת 75 מיליון יורו, לאחר שלא הצליח להשתלב כשחקן קבוע תחת גווארדיולה. "בשנה של הטרבל, השארתי על הספסל שחקנים כמו לאפורט ואלברס – שחקנים נהדרים שפשוט רצו יותר דקות, אז הם עזבו", הוסיף המאמן.

חוליאן אלברס בימיו במנצ'סטר סיטי | אימג'בנק GettyImages

אחת הסיבות המרכזיות לעזיבה הייתה התחרות הישירה עם ארלינג הולאנד. "חוליאן נאלץ להתחרות עם ארלינג, שהיה עדיפות עליונה מבחינתנו", הסביר פפ. "אבל עכשיו הוא במקום נפלא – אתלטיקו מדריד, עם מאמן מהטובים בעולם, והוא מציג יכולת מדהימה".

למרות ההבנה, גווארדיולה לא מסתיר את התחושות: "הוא שחקן שהייתי שמח לראות פה גם היום. לפעמים צריך לוותר על שחקנים טובים, וזה כואב – אבל זה חלק מהמשחק".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי