במשך כל העונה שעברה וגם בתחילת העונה הנוכחית, מנצ'סטר יונייטד לא הצליחה לחבר שני ניצחונות פרמיירליג רצופים – עד אתמול (ראשון). אחרי שגברו 0:2 על ברנטפורד במחזור הקודם, הקבוצה של רובן אמורים השיגה ניצחון חוץ יוקרתי מאוד עם 1:2 מול ליברפול של ארנה סלוט, וקטעה בצורת של תשע שנים מבלי לנצח באנפילד.
לשדים האדומים היו שני גיבורים שהביאו לניצחון. מצד אחד, סנה למנס השוער הבלגי שהצטרף בחודש שעבר, סיפק הופעה נהדרת מול חוליית ההתקפה הקטלנית של ליברפול, כשצריך להגיד שלמזלו גם קודי גאקפו נעצר שלוש פעמים במשקוף. הגיבור השני היה הבלם המושמץ הארי מגווייר שאמנם קיבל בעבר ביקורות רבות על יכולתו המאכזבת ובצדק. הפעם הוא הוכיח שלפחות בהתקפה אפשר לסמוך עליו, והוא זה שניצח לקבוצתו את המשחק בדקה ה-84 מנגיחה מתוך הרחבה.
מגווייר עצמו קיבל מחמאות בסיום וב'מירור' נכתב: "הוא אולי השם הכי מושמץ ביונייטד בשנים האחרונות, אך הוכיח שוב למה נלחמו עליו ושילמו עליו סכום גדול והוא לא ויתר. הנגיחה המדויקת שלו בדקה ה-84 החזירה את יונייטד לנצח באנפילד והעמיקה את המשבר של ליברפול".
בניגוד לבלם נבחרת אנגליה, השוער הבלגי אמנם גם זכה לביקורת חיובית, אך שוער העבר של יונייטד – בן פוסטר, עדיין תוהה על קנקנו של למנס: "הייתי ממש מופתע שהם לא החתימו את דיבו מרטינס. זה היה נראה לי מובן מאליו. אפילו לגבי דונארומה – פשוט היה צריך לעשות את זה. צריך את האיש הנכון לעמדה הזו – אולי תצטרך לשלם יותר, אולי שכר גבוה – אבל אז אתה רגוע בעמדה הזאת".
מה דעתך על הכתבה?