מארסקה תקף את שחקניו לאחר ההפסד לסנדרלנד: "מול קבוצה כזו חייב לנצח"

play
מארסקה | GettyImages, Marc Atkins
צפו: שער בכורה לגרנאצ'ו בצ'לסי, סנדרלנד השלימה מהפך וניצחה בדקה ה-93 01:43

צ'לסי פתחה ביתרון מול העולה החדשה, אך ספגה פעמיים. מאמן צ'לסי מתח ביקורת על חוסר יצירתיות בהתקפה וכשלים בהגנה שהובילו להפסד מפתיע: "כשאתה לא מצליח לנצח, חשוב לפחות לא להפסיד"

קבוצות: צ'לסי
(גודל טקסט)

אנצו מארסקה נתן ביקורת כנה ובוטה לאחר ההפסד המפתיע של צ'לסי לסנדרלנד, ואמר ששחקני ההתקפה שלו היו חסרי יצירתיות וההגנה לא עשתה את העבודה כדי למנוע את ההפסד בזמן פציעות. הבלוז ספגו את השער המכריע של המחליף שמסדין טלבי, שלדבריו של מארסקה היה צריך להיות "סיטואציה קלה" עבור הבלמים, אך במקום זאת החתולים השחורים טיפסו זמנית למקום השני בפרמיירליג.

לאחר המשחק, מארסקה לא ניסה למצוא תירוצים על ההשפלה נגד סנדרלנד, שעלתה מהצ'מפיונשיפ בעונה הקודמת. "אנחנו לא היינו מספיק טובים", אמר המאמן. "כשאתה לא מספיק טוב בפרמיירליג, אנחנו יודעים שההשלכות יכולות להיות רעות. השער השני שספגנו – כשאתה לא מצליח לנצח, חשוב לפחות לא להפסיד. זה פשוט כדור ארוך אחד שהגיע מאחור. אנחנו שניים מול אחד, עם שני הבלמים והם פשוט לא הגנו נכון".

אלחנדרו גרנאצ'ו שחקן צ'לסי כובש מול סנדרלנד | רויטרס

צ'לסי פתחה את המשחק ביתרון עם שער בכורה של אלחנדרו גרנאצ'ו, אך ספגה פעמיים והפסידה. הבלוז כבר איבדו שמונה נקודות מעמדת יתרון העונה בפרמיירליג. מארסקה המשיך: "חסר יצירתיות. לא יצרנו הרבה, פרט לשער. התקפנו בקושי. אנחנו צריכים שהשחקנים שלנו יתפקדו ב-100 אחוז. אפילו כשמובילים 0:1, הפסדנו כמה קרבות אישיים, הפסדנו כמה כדורים שניים. מול קבוצה כזו, אתה חייב לנצח בזה".

עוד באותו נושא: אנצו מארסקה, סנדרלנד, צ'לסי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי