שחקן נאפולי בדרך חזרה לפרמיירליג? "החיים באיטליה הפכו לחונקים"

play
הוילונד חוגג עם מקטומיניי ודה בראונה | Gabriele Maltinti
צפו: נאפולי ניצחה 1:3 את אינטר ועלתה לפסגה אחרי משחק לוהט 02:08

לאחר עונה מוצלחת בנאפולי וקשיים מחוץ למגרש, סקוט מקטומיניי עשוי לשוב לאנגליה. מקורבים טוענים: "מתייחסים אליו כמו לאל - אבל זה מקשה עליו לתפקד ביום־יום"

קבוצות: נאפולי
(גודל טקסט)

לאחר שהוביל את נאפולי לאליפות הסרייה א' בעונתו הראשונה באיטליה, סקוט מקטומיניי עשוי לשוב לפרמיירליג. הקשר הסקוטי, שעבר בקיץ שעבר ממנצ'סטר יונייטד, כבש 12 שערים בעונתו הראשונה, זכה בתואר שחקן השנה בליגה ודורג במקום ה-18 בפרס "כדור הזהב". עם פתיחה מרשימה גם העונה, בה כבש ארבעה שערים כולל אחד אדיר בניצחון 1:3 מול אינטר, נאפולי מתקשה אמנם בליגת האלופות אך כרגע נמצאת במקום הראשון בליגה האיטלקית, עם נקודה מעל מילאן.

מקור סיפר ל"סאן": "סקוט אוהב חלקים מהחיים באיטליה והייתה לו עונה ראשונה נהדרת. אבל התשוקה של האוהדים יכולה להיות ברכה וגם קללה. מתייחסים אליו כמו לאל שם, אבל זה אומר שהוא מתקשה לעשות דברים פשוטים כשהוא לא באימונים. ההתעניינות סביבו מוגזמת, החיים באיטליה הפכו לחונקים".

סקוט מקטומיניי וקווין דה בראונה במדי נאפולי | Alessandro Sabattini

נאפולי, שצירפה בקיץ את קווין דה בראונה ממנצ'סטר סיטי ואת חברו לשעבר של מקטומיניי ביונייטד, רסמוס הוילונד, הובסה בשבוע שעבר 6:2 על ידי פ.ס.וו איינדהובן בליגת האלופות. המאמן אנטוניו קונטה אמר לאחר ההפסד: "אנחנו צריכים להוריד את הראש. גם הוותיקים וגם החדשים צריכים לשדרג את המשחק שלהם. אם אנחנו רוצים לבנות משהו שיגרום לנאפולי גאווה – עלינו לחזור לרוח של השנה שעברה".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי