אגדת מנצ'סטר יונייטד: "לא נהניתי למרות ההצלחות"

ויין רוני אגדת השדים האדומים, התייחס בפודקאסט שלו על השנים הגדולות באולד טראפורד, ולמרות שהוא גדול הכובשים בכל הזמנים של יונייטד, הוא עדיין התאכזב מעצמו: "הייתי משועמם, רציתי להיות חלק יותר חשוב בבניית המשחק"

(גודל טקסט)

לא בכל יום כדורגלן שנחשב לאחד מהכוכבים הגדולים של מועדון גדול בפרמיירליג – מודה על סבל כלשהו שחווה במהלך הקריירה שלו שם.

מי שהפתיע ודיבר על כך היה אגדת העבר של מנצ'סטר יונייטד וגדול הכובשים של המועדון בכל הזמנים – ויין רוני. החלוץ שכיכב אצל השדים האדומים בשנים הגדולות תחת סר אלכס פרגוסון וכמובן בנבחרת אנגליה, שיתף בריאיון לתוכנית הפודדקאסט שלו 'The Wayne Rooney Show' שמשודרת ב-BBC, על הרגעים הפחות משמחים בתקופתו במועדון הפאר:

"היו לי שתי עונות כששיחקתי כחלוץ מספר 9, כבשתים 34 שערים בשתי העונות, אבל הייתי משועמם. הייתי יורד מהמגרש ולא נהנה. אני אוהב לשחק כדורגל ולהיות מעורב במשחק, כבשתי שערים וניצחנו משחקים, אבל רציתי להיות חלק יותר מהבניית המשחק. לא נהניתי למרות ההצלחות הגדולות".

וויין רוני | Marco Luzzani

רוני הדגיש שהוא מעולם לא ביקש לשנות מקום: "אהבתי לכבוש שערים ולשחק בחוד, אבל צריך ללמוד להיות סבלני. הייתי משנה תפקיד ממשחק אחד למשנהו בהתאם לחבריי, כמו ברבאטוב או טבז".

מי שקיבל משחקן העבר של יונייטד מחמאות רבות היה דווקא כוכב היריבה העירונית: ""היכולת להיות חלוץ ולא להיות מעורב יותר מדי במשחק היא קשה מאוד", הוסיף רוני. "צריך להיות סבלני ולדעת לחכות להזדמנות הנכונה. יש כאלה כמו ארלינג היילנד שמצטיינים בזה, אבל אני תמיד רציתי יותר מגעים ולהיות חלק מהתקפה".

ארלינג הולאנד שחקן מנצ'סטר סיטי חוגג שער | GettyImages
עוד באותו נושא: ויין רוני, מנצ'סטר יונייטד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי