זה פשוט לא ייאמן – חוסר המזל ממשיך לרדוף את פול פוגבה. הקשר הצרפתי בן ה-32, שעדיין לא שיחק דקה במדי מונאקו, ספג פציעה נוספת שטרפה את הקלפים ממש לפני שהיה אמור לשוב למגרש לראשונה בסוף השבוע מול פריז FC לאחר שלא שיחק משחק רשמי כבר למעלה משנתיים, מאז ה-3 בספטמבר 2023. לפי דיווח ב"מונדו דפורטיבו", פוגבה נפצע בקרסולו לאחר שהתנגש באחד מחבריו לקבוצה במהלך האימון ביום חמישי.
מאמן מונאקו, סבסטיאן פוקוניולי, התייחס למצבו של הקשר ואמר: "פול פוגבה נפצע בקרסול באימון. אנחנו ממתינים לאישור חומרת הפציעה. נראה מה יהיה. אני מקווה שזו רק נקע. הקרסול שלו התעקם מעט, אבל נצטרך להמתין. אתמול הוא הצליח לסיים את האימון, וזה היה סימן טוב. היום הוא לא היה כשיר במאה אחוז להפעיל לחץ על כף הרגל, ולכן הצעד הנכון היה שלא יתאמן הבוקר".
פוקוניולי התייחס גם למצבו הנפשי של שחקן יובנטוס ומנצ'סטר יונייטד לשעבר: "הוא לא עובר תקופה טובה. אני מנסה לעזור לו לראות את הדברים בפרופורציות ולעודד אותו להיות חיובי, אבל הוא מחכה כבר הרבה זמן. הוא היה ממש נלהב לחזור לשחק והיה מוכן לכך. הרעיון הוא שהוא יהיה זמין אחרי פגרת הנבחרות הקרובה".
מה דעתך על הכתבה?