שחקן ליברפול על האפשרות שיעבור בקרוב לריאל: "הוא מתקשר אליי כל שעתיים"

איברהימה קונאטה יפגוש הערב עם קבוצתו ליברפול את ריאל מדריד בליגת האלופות. על פי ה'אס', הצרפתי נמצא בראש רשימת הרכש של ריאל לקיץ הבא, כשמי שמנסה לשכנע אותו להגיע הוא חברו לנבחרת קיליאן אמבפה. וגם: הנזיפה שקיבל מארנה סלוט

(גודל טקסט)

בקיץ האחרון עזב טרנט אלכסנדר-ארנולד את ליברפול לטובת ריאל מדריד, ונראה שבעוד מספר חודשים, שחקן נוסף של האדומים יעשה מעבר דומה עבור הבלאנקוס מבירת ספרד.

בעוד שהערב (שלישי, 22:00) איברהימה קונאטה צפוי לפתוח בהרכב במשחק ליגת האלופות של קבוצתו מול זו של צ'אבי אלונסו, בספרד בטוחים כי הוא יפגוש את מי שצפויה להיות היעד הבא שלו בקריירה.

"בריאל מדריד רואין בקונאטה כמי שיכול להוביל את מרכז ההגנה, בטח כשרודיגר ואלאבה עשויים לעזוב בסיום העונה" נכתב ב'אס'. יש לציין כי בשל העובדה שקונאטה מסיים את חוזהו בקיץ ולא ממהר לחדש אותו, הוא יוכל לפתוח בשיחות חופשיות עם כל קבוצה שירצה כבר בינואר הקרוב.

צ'אבי אלונסו, מאמן ריאל מדריד | רויטרס

קונאטה עצמו העיד לאחרונה על הקשר עם חברו לנבחרת צרפת -קיליאן אמבפה, שעשוי להשפיע על מעברו לריאל מדריד: "הוא מתקשר אליי כל שעתיים" שיתף הבלם.

בינתיים, מי שהספיק לקטול את קונאטה הוא מאמנו ארנה סלוט, שאחרי ההפסד לצ'לסי בליגה בחודש שעבר, אמר עליו: "כשאתה מפסיד משחק, זה לא עוזר לאבד כדורים בקלות – וקונטה איבד לא מעט כאלה. זה לא מקרי שאחרי שהוא הוחלף נראינו טוב יותר".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי