יגנוב להם? לואיס אנריקה מעוניין לצרף את הכישרון של ברצלונה כבר בינואר

בעקבות פציעות רבות, בין היתר של אשרף חכימי, ב"לאקיפ" דווח כי מאמן פריז סן ז'רמן להוט להחתים את אריק גרסיה בלם הקטאלונים, כשזה יסיים את חוזהו בקיץ הקרוב. אנריקה כזכור אימן את השחקן בנבחרת ספרד בעבר

(גודל טקסט)

פריז סן ז'רמן מכוונת לחיזוק חוליית ההגנה שלה כבר בחלון העברות הקרוב של ינואר, ועל פי הדיווח ב"לאקיפ", עשויה לצרף את אריק גרסיה הכוכב הצעיר של ברצלונה.

מי שהביע את הרצון למהלך הוא מאמן הקבוצה לואיס אנריקה, שכזכור אימן בעבר את גרסיה בנבחרת ספרד. בשל הפציעות הרבות, בין היתר של אשרף חכימי, שנפגע ברצועות ועשוי להיעדר חודשיים, המאמן הספרדי מעוניין בשחקן הגנה איכותי לסגל.

לפי הדיווח, אלופת אירופה אשתקד, שוקלת לצרף כבר בקרוב את השחקן שמסיים חוזה בקיץ, אך גם אם זה לא יקרה בינואר, פריז עשויה להתחיל בשיחות עם גרסיה לגבי הבאתו בחינם בעוד מספר חודשים.

לא נותנים לריאל לנשום. אריק גרסיה | אימג'בנק GettyImages

יחד עם זאת, בברצלונה לא מתכוונים לוותר בקלות. גורמים במועדון טוענים כי פליק והמנהל המקצועי דקו רואים בגרסיה חלק בלתי נפרד מתהליך הבנייה מחדש בהגנה, ואף מעוניינים להאריך את חוזהו שמעבר ל-2026.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי