שחקן טוטנהאם נפל קורבן לעוקץ – זה הסכום האסטרונומי שנגנב מחשבונו

איב ביסומה איבד סכום עתק בהונאה שבוצעה בחשבון ה-VIP שלו בבנק יוקרתי באנגליה. לפי הדיווח ב"סאן", אדם אחד הואשם לאחר שנחשד כי העביר לחשבונו האישי את כספו של הקשר ללא ידיעתו

קבוצות: טוטנהאם
(גודל טקסט)

שחקן טוטנהאם איב ביסומה מצא את עצמו במרכז פרשת הונאה חמורה, לאחר שיותר מ-800 אלף ליש"ט נגנבו לכאורה מחשבון ה-VIP שלו בבנק היוקרתי "Coutts". לפי מסמכי בית משפט שפורסמו ב"סאן", אדם בשם מוריס גומס, בן 31, הואשם בכך ש"העביר במרמה" כספים מחשבונו של ביסומה אליו, "ללא ידיעתו או הסכמתו" של השחקן.

העוקץ התרחש בין ספטמבר 2022 ליוני 2024, כאשר ביסומה עצמו היה זה שזיהה את החריגה ודיווח לרשויות. על פי כתב האישום, גומס העביר לחשבונו האישי סכום כולל של 834,334.40 ליש"ט "כדי להפיק רווח אישי". משטרת לונדון אישרה כי באוקטובר האחרון הוגשו נגדו שתי עבירות של הונאה באמצעות מצג שווא, שעל כל אחת מהן הוא עלול להיענש בעד עשר שנות מאסר.

ביסומה | Gettyimages

ביסומה, שמשתכר כ-50 אלף ליש"ט בשבוע ומשחק במדי טוטנהאם מאז 2022, מתגורר בבית יוקרתי בשכונת אנפילד שבצפון לונדון, ששוויו מוערך בכ-1.4 מיליון ליש"ט. מקורב לשחקן סיפר: "הפרשה הזו פגעה באיב מאוד. השנה האחרונה הייתה קשה עבורו – מקצועית ואישית – והעניין הזה העיב עליו עוד יותר".

נכון לעכשיו, הקשר מושבת בשל פציעה שספג במהלך משחק בנבחרת מאלי באוקטובר, וצפוי להיעדר עוד תקופה ממושכת, לאחר שלא הצליח להרשים את המאמן החדש תומאס פרנק, שהעדיף שחקנים אחרים במרכז השדה.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי