מנצ'סטר סיטי המשיכה הערב (ראשון) את היכולת הנהדרת שלה ואחרי שהביסה בשבוע שעבר 1:4 את בורוסיה דורטמונד בליגת האלופות, הפעם התכולים של פפ גווארדיולה סיפקו הצגה נהדרת עם 0:3 ביתי מול ליברפול והעפילו חזרה למקום השני בטבלת הפרמיירליג.
בסיום המשחק, מאמן סיטי לא הסתיר את הסיפוק שלו מהיכולת של שחקניו. "אני ממש מרוצה מהמשחק. רציתי לומר תודה לשחקנים והצוות על שהעניקו לי את המתנה הגדולה הזו – ניצחנו את היריבה הכי חשובה שפגשנו בעשור האחרון".
גיבור המשחק, ז'רמי דוקו, שכבש את השלישי והיה המצטיין על כר הדשא, התרגש והעיד ל'סקיי ספורט': "במשחקים גדולים תמיד טוב וכיף לשחק טוב. אני שמח מהמשחק שלי ומהביצועים של הקבוצה משריקת הפתיחה. יש סביבי שחקנים נהדרים שמאמינים בי וזה נותן תחושה נהדרת".
גם הקפטן הפורטוגלי רובן דיאס, היה מאושר מהניצחון המרשים: "אנחנו חיים בשביל משחקים כאלו ואין רמה גבוהה יותר ממשחקים מהסוג הזה. המטרה שלנו כאן היא לנצח כל משחק, השחקנים אמנם בחלקם התחלפו אבל האיכות שלנו נשארה זהה".
מאמן היריבה, ארנה סלוט, נותר והודה: "זו תקופת משבר מבחינתנו, להפסיד שבעה משחקים מתוך עשרה, זה משבר גדול עבור ליברפוך. הדקות הטובות שלנו היו רק כשסיטי הורידה רגל מהגז".
מה דעתך על הכתבה?