ב"מונדו דפורטיבו" דווח כי לואיס דיאס, שחקן באיירן מינכן, הושעה לשלושה משחקים בעקבות העבירה החמורה שהובילה לפציעתו של אשרף חכימי, זוכה כדור הזהב האפריקאי, בניצחון 1:2 של הבווארים על פריס סן ז'רמן ב-4 בנובמבר. דיאס כבש את שני השערים של הקבוצה, אך הורחק בעקבות עבירה אלימה ממש לפני ההפסקה.
פ.ס.ז' אישרה כי הפציעה חמורה, וחכימי לא חזר לשחק במועדון מאז. מאמן באיירן, וינסנט קומפני, קיווה ששחקן הכנף יחמיץ רק את המשחק מול ארסנל, אך ההשעיה כוללת גם את המשחקים הביתיים מול ספורטינג ב-9 בדצמבר ואוניון סן ז'ילואז ב-21 בינואר. "לפי מה שאני יודע, הוא מושעה למשחק אחד… אהיה מאוכזב אם המידע שקיבלתי לא נכון", אמר המאמן הבלגי לעיתונאים מוקדם יותר היום (שישי), אך בסופו של דבר ההשעיה תהיה לשלושה משחקים.
באיירן מינכן מובילה את טבלת הבית בליגת האלופות עם 12 נקודות מארבעה משחקים, כשהיא אחת משלושת הקבוצות היחידות עם מאזן מושלם לצד ארסנל ואינטר מילאן.
מה דעתך על הכתבה?