עד שחתם באופן רשמי בריאל מדריד בקיץ 2024, קיליאן אמבפה היה היעד המרכזי של הבלאנקוס עוד בשנים שקדמו לרגע בו הכוכב הצרפתי הגיע לסנטיאגו ברנבאו.
קבוצתו הקודמת, פריז סן ז'רמן, לא התרגשה יותר מדי מהעזיבה שלו, ולצד הזכייה ההיסטורית אשתקד בליגת האלופות בלעדיו, המועדון של נאסר אל חלאיפי, הצליח להשאיר בשורותיו את אחד השחקנים הבולטים בקבוצה – אשרף חכימי.
על פי דיווח ב"גול", ריאל מדריד ניסתה להחזיר לפני כשנתיים את המגן המרוקאי, אחרי שזה גדל במועדון מבירת ספרד ולא קיבל הזדמנות ממשית להוכיח את עצמו. אולם, דווקא הכסף שחסכה פריז מעלות השכר של אמבפה, איפשרה לצרפתים להאריך את חוזהו של חכימי בשלוש שנים נוספות עד 2029, ולשכנע את השחקן להישאר במועדון.
עוד דווח כי טרם חידוש החוזה שלו, חכימי ופריז סן ז'רמן היו ב"מבוי סתום", כשריאל מדריד ניסו לשכנע את המרוקאי לחזור אליהם. חכימי עצמו ניצל את הליך ההחלמה שלו מהפציעה שמשביתה אותו עוד מהמשחק מול באיירן מינכן, והיה נוכח במשחק הליגה האחרון של ריאל מדריד, שהסתיים ב-2:2 מול אלצ'ה. המגן הגיע לפגוש את חברו מהאקדמיה של הבלאנקוס, אלברו רודריגס, שאף הבקיע לטובת אלצ'ה בהתמודדות.
מה דעתך על הכתבה?