דיווח דרמטי ב"מירור": צ'אבי אלונסו ופדריקו ואלוורדה התעמתו ומנצ'סטר יונייטד בעקבותיו של הקשר. האורוגוואי הוא אחד מכמה שחקני ריאל שלפי הדיווחים אינם מרוצים מהמאמן. הוא תחת חוזה עד 2029, אך לפי הדיווח הוא שוקל לעזוב את הבלאנקוס אלא אם כן מערכת היחסים שלו עם אלונסו תשתפר. יונייטד היא אחת מכמה קבוצות שעוקבות מקרוב אחר המצב.
ב"מירור" טענו שרובן אמורים ישמח להביא את ואלוורדה ליונייטד, אך בכירי ריאל הבהירו שאם ירצה לעזוב, תג המחיר שלו יעמוד על 100 מיליון ליש"ט. עם זאת, השדים האדומים מעריכים את שוויו של הקשר בן ה-27 קרוב יותר לרף של 70 מיליון ליש"ט.
ליונייטד מערכת יחסים בעייתית עם ריאל בכל הנוגע להעברות. המעבר של דוד דה חאה לריאל קרס ב-2015, כאשר שני המועדונים האשימו זה את זה. מעבר לכך, סר אלכס פרגוסון, שזעם כשריאל החתימה את כריסטיאנו רונאלדו ב-2009, אמר פעם שהוא לא ימכור לריאל "אפילו וירוס".
מה דעתך על הכתבה?