"כבר לא חסין": ריאל מדריד תעמיד למכירה את אחד מכוכבי הקבוצה

play
דויד אלאבה עם שחקני ריאל מדריד | Soccrates Images / Contributor
תקציר: מ.ס. אשדוד – מכבי תל אביב 2:2 04:25

על פי דיווחים בספרד, הבלאנקוס יהיו מוכנים לשמוע לגבי הצעות על השחקן שלא מספק את הסחורה, ורשם שיא שלילי חריג במיוחד

(גודל טקסט)

הסאגה סביב עתידו של רודריגו עמדה בכותרות לאורך כל הקיץ האחרון, וכעת, עושה רושם שהיא חוזרת אליהן, כאשר על פי דיווחים בספרד, ריאל מדריד קיבלה החלטה דרמטית באשר לשחקן הכנף הברזילאי.

בספרד נכתב כי רודריגו "כבר לא חסין להעברה", כאשר ריאל מדריד, שסירבה למכור אותו בקיץ האחרון למרות מספר הצעות שקיבלה על השחקן, צפוי לשקול הצעות לגביו בקיץ הקרוב ואולי אף כבר בחלון ההעברות של חודש ינואר. לאחרונה פורסם כי טוטנהאם, שהוזכרה כמי שרצתה את השחקן בקיץ, מעוניינת לנסות לבצע עליו מהלך בחודש בחלון ההעברות של החורף.

המספרים מספרים את הסיפור של רודריגו: השחקן כבר 30 משחקים רשמיים ברציפות ללא שער עבור ריאל מדריד. במשחק מול ג'ירונה נעצרה הספירה על 1,339 דקות של בצורת – נתונים שהפכו לשיא שלילי שאף שחקן התקפה לא רוצה לגעת בו.

רודריגו | Denis Doyle / Stringer

רודריגו השווה את שיאו של מריאנו כחלוץ ששיחק הכי הרבה משחקים רצופים במדי ריאל (30 משחקים, 986 דקות בין 2020 ל־2022) ללא שער, והוא מתקרב ל"שיא" עגום נוסף: 1,416 דקות ללא שער של רפא מרניון בין 1972 ל־1974, הבצורת הארוכה ביותר לחלוץ בקבוצה.

מאז שכבש את שערו האחרון עבור ריאל מדריד, שער היתרון נגד אתלטיקו מדריד ב-4 במרץ בליגת האלופות, עברו 273 ימים. מאז, הבקיעה הקבוצה 83 שערים שנכבשו על ידי 17 שחקנים שונים: אמבפה מוליך את הרשימה עם 39 שערים, אחריו ויניסיוס (9), ג'וד בלינגהאם (8), ארדה גולר (6), גונסאלו גארסיה (4), פדריקו ואלוורדה (3), ברהים דיאס, אורליאן טשואמני ואדוארדו קמאבינגה (2 כל אחד), דין האוסן, אדר מיליטאו, פרנקו מסטנטואנו, אנדריק, אנטוניו רודיגר, פראן גארסיה, אלברו קאררס וחאקובו רמון – כל אחד עם שער אחד.

עוד באותו נושא: רודריגו, ריאל מדריד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי