מקטין ציפיות? לקראת הגרלת המונדיאל, מאמן אנגליה הרגיע: "לא פייבוריטים"

play
שחקני נבחרת אנגליה | Edith Geuppert - GES Sportfoto / Contributor
צפו בתקציר: אנגליה המושלמת סיימה את קמפיין מוקדמות המונדיאל ללא ספיגות 01:44

למרות שסיימה את קמפיין מוקדמות המונדיאל עם 100 אחוזי הצלחה וללא ספיגת שער, תומאס טוכל צינן את האווירה לקראת הטורניר בקיץ וההגרלה שתתקיים בשישי: "עדיין לא פגשנו יריבה אמיתית"

(גודל טקסט)

נבחרת אנגליה סיימה בחודש שעבר קמפיין מוקדמות מושלם לקראת מונדיאל 2026 שייערך בקיץ, כשבשמונה משחקים, לא ספגו אף שער וסיימו עם 100 אחוזי הצלחה. אולם, מאמן הנבחרת תומאס טוכל התריע: "הנבחרת שלנו עדיין לא נבחנה מול יריבות אמיתיות".

טוכל המשיך וצינן את ההתלהבות בכלי התקשורת סביב אפשרות הזכייה במונדיאל הקרוב: "אנחנו לא נגיע כפייבוריטים. לא זכינו כבר עשרות שנים ואנחנו נשחק מול נבחרות שזכו בטורנירים. צריך להגיע מוכנים, אחרת אין לנו סיכוי".

מי שהסכים עם דבריו של המאמן הגרמני, היה מגן העבר של הנבחרת וארסנל, נייג'ל ווינטרברן, שאמר: "היסטורית, אנגליה לא זכתה בטורנירים גדולים," אמר ווינטרברן. "הסגל הכשרוני שלנו צריך להתמודד עם נבחרות כמו ספרד או ברזיל – טכניות, מהירות ומסודרות. במוקדמות לא חווינו לחץ כזה".

תומאס טוכל מאמן נבחרת אנגליה חסר אונים | Carl Recine

הגרלת שלב הבתים של המונדיאל תתקיים ב־5 בדצמבר בוושינגטון, ולאחר מכן נבחרת שלושת האריות תדע עם מי תצטרך להתמודד על מנת להמשיך לשלכבים המכריעים. עם כוכבים כמו הארי קיין, ג'וד בלינגהם ובוקאיו סאקה – כולם מצפים לראות אם אנגליה תצליח לשבור את קללת "האנגלים שקרובים אך לא זוכים".

עוד באותו נושא: נבחרת אנגליה, תומאס טוכל

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי