מכה קשה לריאל מדריד לפני אחד השבועות הקריטיים של העונה

שחקני ריאל מדריד | Gettyimages

הבלאנקוס מסרו פרטים ראשוניים אודות הפציעה של טרנט אלכסנדר-ארנולד, שייעדר מהמגרשים לאורך זמן - ואלוורדה עשוי לחזור לעמדת המגן הימני בעוד שקרבחאל עדיין פצוע

קבוצות: ריאל מדריד
(גודל טקסט)

ריאל מדריד מסרה פרטים על פציעתו של טרנט אלכסנדר-ארנולד, לאחר שהשחקן עזב את הסאן מאמס אמש (רביעי) פצוע, מה שהעלה דאגה במועדון. היום הוא עבר בדיקות רפואיות, ובדיווח הרשמי נמסר: "אובחנה פגיעה בשריר הרקטוס פמוריס של הארבע-ראשי ברגלו השמאלית. ההחלמה שלו תישמר תחת פיקוח". לפי ההערכות, המגן יחסר למועדון יותר מחודשיים, מה שאומר שצ'אבי אלונסו יצטרך שוב להסתמך על ואלוורדה בעמדת המגן הימני. קרבחאל, שנפצע בסוף אוקטובר, עדיין בתהליך התאוששות והסיכוי שיחזור לשחק לפני 2026 נמוך.

זו מכה קשה לאלכסנדר-ארנולד, שנראה בניצחון 0:3 מול אתלטיק בילבאו הרבה יותר טוב מאשר במשחקים קודמים ונראה שחזר ליכולתו מהתקופה בליברפול. הפציעה מגיעה בדיוק לאחר שחזר לכושר טוב, וכעת יצטרך להיעדר שוב, כפי שקרה בספטמבר כשנאלץ להיות מחוץ למגרשים כחודש וחצי בעקבות פציעה מול מארסיי בליגת האלופות.

טרנט אלכסנדר ארנולד נפצע | Juan Manuel Serrano Arce / Stringer

ב"מונדו דפורטיבו" ציינו כי הפציעה של השחקן אמש מציבה את ריאל מדריד בפני אתגר בחלק הימני של ההגנה, במיוחד כשקרבחאל עדיין לא כשיר. המועדון ימשיך לעקוב מקרוב אחרי ההתקדמות של המגן האנגלי בתקופת ההחלמה. בשבוע הקרוב הבלאנקוס יפגשו את סלטה ויגו (ראשון) ולאחר מכן יארחו את מנצ'סטר סיטי (רביעי) במפגש קשה במסגרת ליגת האלופות.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי