ארסנל קיבלה החלטה מכרעת. גבריאל ז'סוס, החלוץ הברזילאי, לא יירשם לסגל הקבוצה להמשך שלב הליגה של ליגת האלופות, זאת למרות שהפציעה של כריסטיאן מוסקרה הבלם חמורה יותר מהצפוי.
ז'סוס, שחוזר מפציעת רצועה צולבת בברך שמאל מאז ינואר שעבר, שותף לאחרונה במשחקי קבוצת המילואים, אך עדיין לא ברור מתי יחזור להרכב הקבוצה הראשונה. לפי השינויים בתקנות אופ"א, ניתנת לקבוצה האפשרות להוסיף שחקן "פצוע" לטווח ארוך בשלב הבתים, אך ארסנל בחרה שלא לנצל זאת.
החלוץ הברזילאי נרכש בקיץ 2022 ממנצ'סטר סיטי ומחזיק בחוזה 2027, אלא שבארסנל העידו לא מזמן כי החוזה תחת תנאים מסוימים והם מעוניינים למכור את השחקן כבר בחלון העברות הקרוב של חודש ינואר.
הקבוצה הנהדרת של מיקל ארטטה מוליכה עד כה העונה גם את ליגת האלופות עם מאזן מושלם של חמישה ניצחונות מחמישה משחקים ומחרתיים תתארח בבלגיה אצל קלאב ברוז'. בפרמיירליג ארסנל ניצבת בראש הטבלה עם 33 נקודות, ולמרות ההפסד המפתיע מול אסטון וילה במחזור האחרון, היא מקדימה את מנצ'סטר סיטי בשתי נקודות.
מה דעתך על הכתבה?