מנצ'סטר יונייטד עשתה את הצעד הראשון לקראת החתמת כוכב ריאל מדריד, ג'וד בלינגהאם, בקיץ הקרוב, כך דווח ב"Fichajes". לפי הדיווחים, השדים האדומים הציעו 150 מיליון יורו (130 מיליון ליש"ט) על הקשר האנגלי, מתוך מטרה להפוך אותו לפנים של הפרויקט החדש באולד טראפורד.
בעוד שהמהלך עשוי להיות גם סכום שיא בפרמיירליג וגם המכירה הכי יקרה של ריאל מדריד, המועדון מבירת ספרד לא מעוניין להיפרד מבלינגהאם, שנחשב לאחד השחקנים הטובים בעולם. ריאל הדגישה כי הקשר בן ה-22 אינו למכירה בכל מחיר וחוזהו בתוקף עד יוני 2029.
לפי הדיווח, על אף שבלינגהאם עשוי להתפתות לחזור לאנגליה, הוא לא שוקל כרגע לעזוב את ריאל מדריד ונשאר ממוקד לחלוטין בקריירה שלו בספרד. הקשר האנגלי היה שחקן מפתח בקבוצתו מאז שהגיע מבורוסיה דורטמונד בקיץ 2023 ועזר לבלאנקוס לזכות בליגת האלופות כבר בעונתו הראשונה.
לאחר שהוציאו בקיץ כמעט 200 מיליון ליש"ט על שחקנים חדשים, ביונייטד מעוניינים לחזק את הקישור של רובן אמורים. בין המועמדים נמצאים שחקני הפרמיירליג קרלוס באלבה, אליוט אנדרסון וז'ואאו גומש, ואף קיימת אפשרות שהמועדון יחזור להתעניין בקונור גלאגר מאתלטיקו מדריד, אך הספרדים דורשים מכירה מלאה ולא השאלה, במחיר של עד 35 מיליון יורו.
מה דעתך על הכתבה?