ריאל מדריד סגרה את שנת 2025 עם ניצחון ביתי אמש (שבת) 0:2 בסנטיאגו ברנבאו מול סביליה, ומי שמעט התאכזב הוא קיליאן אמבפה שיכול היה לשבור שיא חדש ומרשים במדי הבלאנקוס.
החלוץ הצרפתי הגיע למספר מצבים קורצים מול השער של האנדלוסים, והצליח בסופו של דבר להבקיע את השני של קבוצתו בדקה ה-86 מכדור עונשין מאחד-עשר מטרים, אך היה רחוק שער אחד מלסיים את השנה האזרחית עם 60 כיבושים בכל המסגרות במדי קבוצתו, ובכך לעקוף את כריסטיאנו רונאלדו שהבקיע 59 שערים ב-2013.
אמבפה שכאמור ידע על כך שאם יכבוש צמד גם יעקוף את הפורטוגלי, הקדיש לו את כיבוש השער במשחק אתמול, כשאחרי הפנדל המדויק, ביצע את תנועת החגיגה המפורסמת של רונאלדו.
בסיום המשחק, אמבפה נשאל על השער שכבש וההשוואה לרונלדו: "רציתי לתת לו חגיגה בקריצה, הוא תמיד חיבב אותי וזה היה יכול להיות נחמד לשבור את השיא שלו. הוא היה האליל שלי ואני שמח שיצא לי לכבוש ולנצח ביום ההולדת שלי"
מה דעתך על הכתבה?