תומאס פרנק זעם בסיום: "כבר אי אפשר ליצור מגע פיזי בלי לקבל עונש"

play
תומאס פרנק | Getty images
צפו: איסק כבש ונפצע, ליברפול ניצחה 1:2 את טוטנהאם שספגה שני אדומים 03:16

אחרי הפסד ביתי נוסף, הפעם לליברפול, מאמן טוטנהאם מתח ביקורת חריפה על השופטים, עקב שני הכרטיסים האדומים שניתנו לרומרו וסימונס והשער השני של האורחת שלטענתו הגיע בעזרת עבירה. הקשר ההולנדי התנצל וגארי נאוויל לא חסך במילים

(גודל טקסט)

תומאס פרנק הביע זעם רב על ההחלטות במהלך המשחק מול ליברפול, שבו טוטנהאם סיימה בתשעה שחקנים וספגה עוד הפסד ביתי – ההפסד ה-11 השנה בליגה, שיא מועדון. פרנק מתח ביקורת בעיקר על שני הכרטיסים האדומים והשער השני של ליברפול, שלדבריו נגרם בעקבות עבירה על רומרו. לגבי הכרטיס האדום של צ'אבי סימונס, שניתן לאחר עבירה מאחור על וירג'יל ואן דייק, אמר פרנק: "זו החלטה לא נכונה, אני לא חושב שהגיע כאן כרטיס אדום, זו לא הייתה פעולה פזיזה ולא הופעל כוח יוצא דופן, כבר אי אפשר ליצור מגע פיזי בלי לקבל עונש, לצערי יש סבירות גבוהה שלא נוכל לערער על ההחלטה".

צ'אבי סימונס התנצל ברשתות החברתיות: "טעויות קורות. וירג'יל הוא הקפטן שלי בנבחרת. לעולם לא הייתי פוגע בו או במישהו אחר בכוונה. לחבריי לקבוצה, למאמן והאוהדים – אני לוקח אחריות. אני ממש מצטער".

ואן דייק וסימונס | Getty images

גארי נוויל ביקר בחריפות את הפעולה המיותרת של צ'אבי סימונס שהובילה להרחקתו: "הוא מעולם לא היה במצב של להגיע לכדור. הוא פגע ברגל של ואן דייק עם הפקקים, רחוק מאוד מהכדור עצמו. זו אינה פעולה חכמה או אתלטית, וניתן להגדיר אותה כעבירה מסוכנת ופזיזה – בקיצור, טעות חמורה של השחקן, שטות".

פרנק זעם גם על השער השני של ליברפול: "השער השני הגיע מטעות של השופט. יש שתי ידיים על הגב – ברור שיש שתי ידיים על הגב. אני לא מבין איך אפשר לתת לסיטואציה כזו לעבור. זו הייתה הטעות הגדולה ביותר, גם מצד השופט וגם מצד ה-VAR". לגבי הכרטיס הצהוב השני של רומרו, פרנק הוסיף: "קונאטה פשוט עובר דרכו. זו עבירה, אני לא אומר יותר מזה. הרגל שלו נגעה בראש של קוטי (רומרו). אפשר לתת כרטיס, אבל אפשר גם לא לתת".

רומרו וקונאטה | Getty images

אלכסנדר איסק נפצע לאחר שכבש את השער הראשון, וגם קונור בראדלי נפצע, אך סלוט, מאמן ליברפול, נשאר אופטימי: "אני לא יכול לומר יותר מזה. נקווה שהוא יחזור אלינו בקרוב". ליברפול, שלא הפסידה בשישה משחקים, טיפסה למקום החמישי, וסלוט הוסיף: "השחקנים משתפרים, הקבוצה משתפרת. זה לא היה מושלם, אבל צוברים נקודות ורואים את הקבוצה מתפתחת כפי שאני אוהב לראות".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי