כשסרג'יו קונססאו מונה למאמנה של מילאן בדצמבר 2024 אחרי שבע עונות בפורטו, הוא לא דמיין שהקדנציה שלו באיטליה תסתיים כבר לאחר מספר חודשים. אחרי המעבר העונה לאל-איתיחאד הסעודית, אקס הרוסונרי העיד בריאיון ל"גאזטה" על התסכול שחווה מההנהלה המילאנזית: "רק שני מאמנים זכו במילאן בתואר בשנים האחרונות – פיולי ואני, אבל הסביבה וההנהלה לא תמכו בי כמו שצריך".
קונססאו אמנם לא אימן את מילאן לתקופה ממושכת, אך הספיק לזכות בתואר הסופרקאפ האיטלקי, ושיתף על הבקשה של השחקנים שלו לפני הגמר מול אינטר: "הם ביקשו ממני לעשן אם ננצח בחדר ההלבשה. עשיתי את זה גם בפורטו אחרי תארים".
למרות הביקורת על ההנהלה, הפורטוגלי הרגיש נאמן לשחקנים שלו: "הם היו איתי לאורך כל הדרך ולא הרגשתי מהם לרגע שהם רוצים ברעתי. דרשתי לפעמים משמעת שהייתה גם נוקשה, אבל כל שחקן ידע שאני אהיה שם ואגן עליו אם צריך".
מה דעתך על הכתבה?