ביקורות קשות נגד שחקן יונייטד: "גם בעוד מיליון שנה הוא לא יהיה ברמה"

play
שחקני מנצ'סטר יונייטד חוגגים | GettyImages
צפו בתקציר: מנצ'סטר יונייטד הפסידה 2:1 לברייטון והודחה מהגביע האנגלי 02:15

שחקני העבר ניקי באט וריו פרדיננד לא חסכו בביקורת כלפי מנואל אוגרטה, כשהם הדגישו גם את הכישלונות החוזרים ברכש: "הם טועים כל הזמן עם השחקנים שהם מביאים, וזו עובדה"

(גודל טקסט)

קשר העבר של מנצ'סטר יונייטד, ניקי באט, לא חסך במילים כנגד מנואל אוגרטה וטען שהוא פשוט אינו ברמה הנדרשת כדי לשחק בקבוצה. "אוגרטה לא מתאים כדי להיות קשר של מנצ'סטר יונייטד, גם לא בעוד מיליון שנים. הוא פשוט לא יהיה קשר של יונייטד", אמר באט בפודקאסט "The Good, The Bad & The Football". "זו רק דוגמה אחת לאופן שבו הם ממשיכים לטעות ברכש – הם טועים כל הזמן עם השחקנים שהם מביאים, וזו עובדה", הוסיף.

אוגרטה עצמו ציין בספטמבר כי הוא לא נמצא בכושר הטוב ביותר שלו: "לא התחלנו את העונה בצורה אידיאלית, וגם הרמה שלי לא הייתה הטובה ביותר. צריך להיות ריאליים וכנים עם עצמנו. עם זאת, אני בטוח בעצמי, יש לי קשר טוב עם המאמן (אמורים), אני עובד קשה, ואני מאוד נחוש להשיג מקום בהרכב".

מנואל אוגרטה | Marc Atkins

גם הבלם האגדי ריו פרדיננד לא חסך בביקורת כלפי האורוגוואי: "אני צריך להיות כנה – אוגרטה אכזב אותי. כולם אמרו שהוא עם רגליים חזקות, יודע להיאבק, נע מהר, אבל זה פשוט לא קרה. לא ראיתי את השחקן שכולם דיברו עליו", אמר בפודקאסט "Rio Ferdinand Presents". פרדיננד הוסיף: "האם מייקל קאריק יכול להוציא ממנו יותר? זה יהיה אתגר גדול – לשפר את הקבוצה וגם את השחקנים עצמם".

כעת, לאחר פתיחת עונה מאכזבת עם שבעה משחקים בלבד בהם פתח בפרמיירליג, קיימים דיווחים על אפשרות לכך שאוגרטה יעזוב כבר החודש, כשגלאטסראיי הטורקית שוקלת השאלה שעלולה להוביל למעבר בשווי של 25 מיליון יורו.

יונייטד תתמודד בסוף השבוע מול מנצ'סטר סיטי (שבת, 14:30, ספורט1) בדרבי לוהט בפרמיירליג, ולאחר מכן מול המוליכה ארסנל בשני משחקים חשובים במיוחד. השדים האדומים נמצאים כרגע במקום השביעי, אך רק שלוש נקודות אחרי ליברפול הרביעית.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי