אוהדי ארסנל הפגינו את זעמם כלפי קפטן מנצ'סטר יונייטד לשעבר והפרשן כיום, גארי נוויל, במהלך הניצחון 2:3 על צ'לסי אמש (רביעי). אוהדי התותחנים שרו קריאות נגד נוויל במהלך המשחק הראשון של חצי גמר גביע הליגה, בעקבות ביקורתו החריפה על גבריאל מרטינלי בשבוע שעבר.
האירוע שעורר את המחלוקת התרחש בתום התיקו 0:0 מול ליברפול באמיריויות. מרטינלי ניסה להזיז את קונור בראדלי מחוץ למגרש, כשחשב שהגב הצפון-אירי מבזבז זמן. מאוחר יותר התברר שבראדלי סבל מפציעת ברך חמורה שתסיים את עונתו, והוא עבר ניתוח.
נוויל תקף את מרטינלי בשידור החי לאחר המשחק כשאמר: "אתה לא יכול לדחוף אותו מחוץ למגרש. זה כל כך גרוע. אני זועם על מרטינלי אם להיות כן. מחפיר". הוא אף הוסיף: "אני מופתע ששחקן של ליברפול לא ניגש והרביץ למרטינלי שם!". מרטינלי התנצל מאז בפוסט באינסטגרם: "קונור ואני התכתבנו והתנצלתי בפניו כבר. באמת לא הבנתי שהוא נפצע ברצינות בלהט הרגע. אני מצטער מאוד על התגובה שלי".
בתגובה לדבריו של נוויל, אוהדי ארסנל נשמעו קוראים "גארי נוויל, הוא מאונן, הוא מאונן", בסטמפורד ברידג' אתמול.
גל הביקורת על נוויל הוביל ל-576 תלונות ל-"Ofcom", הרגולטור הבריטי לתקשורת – מספר חריג שעולה על כל תוכנית אחרת השנה. דובר "Ofcom" אישר: "אנחנו בוחנים את התלונות האלה מול כללי השידור שלנו, אבל עדיין לא החלטנו אם לחקור או לא".
מרטינלי חזר לפעולה אתמול כשעלה מהספסל במהלך הניצחון של ארסנל. נוויל לא שידר את המשחק עבור "Sky Sports".
מה דעתך על הכתבה?