ליברפול בצרות לפני מארסיי: בלם הקבוצה טס למולדתו

play
שחקן ליברפול וירג'יל ואן דייק | רויטרס
צפו: וירץ שוב כבש, אך ליברפול החמיצה פנדל וסיימה בתיקו מאכזב מול ברנלי 02:05

ב"אתלטיק" דיווחו שאיברהימה קונאטה טס לצרפת מסיבות משפחתיות וטרם ברור אם יצטרף לסגל למשחק בוולדרום. קשר אחורי יוסט לעמדת הבלם?

(גודל טקסט)

בלם ליברפול, איברהימה קונאטה, עזב את מחנה הקבוצה ושב לצרפת מסיבות משפחתיות, והוא מוגדר בספק לקראת המשחק הקריטי של הרדס מול מארסיי בליגת האלופות. קונאטה לא נטל חלק באימון הפתוח של הקבוצה, ובשלב זה לא ברור אם יצטרף לחבריו לפני המשחק שייערך מחר (רביעי) בצרפת.

היעדרותו של הבלם מגיעה בעיתוי לא טוב עבור ארנה סלוט, שנמצא תחת לחץ גובר לאחר ה-1:1 מול ברנלי. התוצאה סימנה עונה מאכזבת במיוחד מול העולות החדשות לפרמיירליג, כאשר ליברפול לא הצליחה לנצח אף אחת מהן לראשונה מאז 1981. במקביל, האלופה רחוקים מצמרת הטבלה ונאבקת על כרטיס לליגת האלופות בעונה הבאה.

איברהימה קונאטה | Getty images

ליברפול תתארח אצל מארסיי של רוברטו דה זרבי, כשהיא זקוקה לנקודה כדי להבטיח מקום בפלייאוף. עם זאת, במועדון שואפים לסיים בין שמונה הראשונות ולחסוך משחקים נוספים, מטרה שעלולה להתברר כמורכבת יותר ללא קונאטה.

על פי הדיווח, קונאטה שב למולדתו מסיבות אישיות, והעיתונאי ג'יימס פירס מ"האתלטיק" ציין כי טרם הוכרע האם הבלם יצטרף לסגל במארסיי. היעדרותו מצטרפת למספר חיסורים רב בחלק האחורי, כאשר ג'ובאני לאוני וקונור בראדלי סיימו את העונה בעקבות פציעות קשות.

ארנה סלוט | Marc Atkins

מי שעשוי למלא את מקומו של קונאטה הוא ג'ו גומז, שחזר לשחק לאחרונה, אך בליברפול נזהרים בשל היסטוריית הפציעות שלו. אפשרויות נוספות כוללות הסבה של ריאן חראפנברך או וואטארו אנדו לעמדת הבלם.

עוד באותו נושא: איברהימה קונאטה, ליברפול

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי