זה היה זריז: הרכש של ארסנל מהקיץ האחרון עשוי לעזוב, אייאקס מעוניינת

play
שחקני ארסנל | Soccrates Images
תקציר: ארסנל – מנצ'סטר יונייטד 3:2 02:52

הקשר שרק עבר לתותחנים העונה התקשה לקבל דקות, כאשר בעמדה שלו משחקים גם דקלו רייס, מרטין סובימנדי ומיקל מרינו. כעת, מספר מועדונים ברחבי אירופה רוצים להחתימו

(גודל טקסט)

אייאקס פתחה במשא ומתן עם ארסנל לגבי השאלת הקשר הדני כריסטיאן נורגורד, במסגרת מבצע חורף להוספת ניסיון ומנהיגות לקו הקישור. כך דיווחו מקורות קרובים לתעשיית הסוכנים ל-"CaughtOffside".

נורגורד בן ה-31, שערך 39 הו]עות בנבחרת דנמרק, חווה עונה מתסכלת בארסנל עם שלוש הופעות בלבד בפרמיירליג תחת מיקל ארטטה. חוזהו באמירויות נמשך עד יוני 2027, אך עומק קו האמצע ההולך וגדל של התוחנים הגביל את הזדמנויותיו.

כריסטיאן נורגורד | Mike Hewitt

אייאקס, השואפת לחזק את הסגל למאבק על התואר בהולנד, מתמודדת עם תחרות עזה. איינטרכט פרנקפורט ובורוסיה דורטמונד עוקבות מקרוב, כאשר פרנקפורט מעוניינת במיוחד בהשאלה. בנוסף, רומא ולאציו מהסרייה א' הביעו עניין חזק בשחקן.

מקורות בהולנד מצביעים על כך שנורגורד פתוח למעבר לאמסטרדם, שם יוכל להבטיח זמן משחק קבוע ותפקיד מרכזי בקבוצה.

ארסנל צפויה לדרוש דמי העברה של 15-17 מיליון יורו, סכום הנחשב סביר עבור שחקן ברמה ובעל הניסיון של הדני. אייאקס בוחנת את המבנה הפיננסי בזהירות כדי להבטיח שהעסקה תתאים לתוכנית הכלכלית המחמירה שלה.

בנוסף לנורגורד, אייאקס עוקבת גם אחר מנואל אוגרטה ממנצ'סטר יונייטד, לוקאס טוריירה מגלאטסראיי ו-ווטארו אנדו מליברפול.

עוד באותו נושא: ארסנל, כריסטיאן נורגורד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי