רוברט לבנדובסקי עשוי לסיים את דרכו בברצלונה בתום העונה הנוכחית, כך עולה מדברים שאמרה רעייתו, אנה לבנדובסקה. בראיון לעיתון הפולני "Onet Plejada" התייחסה אנה לעתידו של החלוץ והודתה כי ייתכן שמדובר בעונתו האחרונה במדי המועדון הקטלוני. "נראה איך העונה תתפתח בברצלונה, כי אפשר לומר שזו כנראה תהיה העונה האחרונה של בעלי כאן, ולכן אנחנו מנסים למצות כל רגע. אנחנו נהנים מכל משחק ומכל מפגש עם האוהדים, כי אנחנו יודעים שיום אחד זה כבר לא יהיה", אמרה.
לצד זאת, הדגישה אנה כי המשפחה מתייחסת למצב ברוגע וללא לחץ. "מה יהיה בהמשך? אנחנו לא יודעים, אבל זה חלק מהדרך של ספורטאי גדול, ובמיוחד של ספורטאי ברמה כזו, ואנחנו מוכנים לכך", הוסיפה והבהירה כי כל האפשרויות פתוחות.רעייתו של חלוץ ברצלונה ביקשה גם להדגיש את הקריירה המרשימה שלו ואת הגאווה שהיא חשה בהישגיו. "אני רוצה שידברו עליו עוד שנים רבות, ושדורות הבאים לא ישכחו אותו. הוא עשה דברים גדולים, ואני יכולה רק לומר שאני גאה בכל מה שקרה", ציינה.
חוזהו של לבנדובסקי מסתיים בתום העונה, וסוגיית עתידו נמצאת בבחינה הן מצד הנהלת המועדון והן מצד השחקן עצמו. במקביל, החלוץ כבר מתחיל לקבל הצעות כספיות משמעותיות מארצות הברית ומערב הסעודית. לאחרונה אמר בראיון לעיתונאי הפולני בוגדן רימנובסקי כי "זה לא עניין של קיצוץ השכר בחצי. העתיד שלי יהיה תלוי בתפקיד שלי בפרויקט של המועדון".
בברצלונה מתכוונים לדון בעתידו של החלוץ בשבועות הקרובים במטרה להגיע להחלטה סופית ובהסכמה הדדית. במקרה של פרידה, המועדון הקטלוני יידרש לצאת לשוק ההעברות במטרה למצוא מחליף בכיר לעמדת החלוץ המרכזי. מאז הצטרף לברצלונה בקיץ 2022, רשם לבנדובסקי 113 שערים ו-23 בישולים בכל המסגרות.
מה דעתך על הכתבה?