מוחמד סלאח הפך ל"מטרה מספר אחת" של אל איתיחאד מהליגה הסעודית, כמחליף את קארים בנזמה שעזב לאחרונה לאל הילאל, כך לפי דיווחים בתקשורת המצרית. שחקן הכנף בן ה-33, שכבש העונה רק שישה שערים בכל המסגרות, חתם על חוזה חדש בליברפול באפריל אשתקד. עם זאת, עתידו של המצרי בקבוצה עדיין לא ברור, כאשר בדצמבר תקף סלאח את הנהלת הרדס וטס לגביע אפריקה לאומות.
במקביל, עזיבתו של בנזמה את אל איתיחאד הייתה הפתעה מוחלטת עבור האוהדים, אחרי שהוביל את הקבוצה מג'דה לזכייה באליפות הליגה הסעודית בעונה החולפת. קבוצתו החדשה של בנזמה, אל הילאל, מובילה את הטבלה ונחשבת לחזקה בהרבה, כשבסגל שלה נמצאים כוכבים כמו סרגיי מילינקוביץ'-סאביץ', מלקום, דרווין נונייס ותאו הרננדס.
בעקבות זאת, אל איתיחאד זקוקה עכשיו לכוכב חדש, וסלאח מוזכר כבר זמן רב כמועמד לעבור למזרח התיכון. על פי הדיווחים, מצבו של המצרי נמצא "תחת מעקב צמוד", והצורך של אל איתיחאד במציאת סופרסטאר דחוף אף יותר לאור רצונו של מוסא דיאבי לעזוב בקיץ.
בעבר נדחתה הצעה בגובה 150 מיליון ליש"ט עבור סלאח, אך הוא עצמו הודה כי המועדון הסעודי היה "רציני" במהלך השיחות. לאחר שהביע אכזבה מליברפול על טיפולו בדצמבר, ההתעניינות בסלאח שוב עלתה לכותרות. חלון ההעברות בסעודיה כבר נסגר, אך הצורך והעניין של אל איתיחאד עשוי להתפתח להצעה קונקרטית בקיץ.
בנוסף, אל איתיחאד עלולה להתמודד עם עזיבתו האפשרית של אנגולו קאנטה, שעורר עניין מצד פנרבחצ'ה הטורקית. אם קאנטה יעזוב, זו תהיה מכה נוספת לעונה חלשה של הקבוצה. כך או כך, בקיץ הקרוב יידרש ריענון משמעותי בסגל, וסלאח עשוי להיות ההחתמה הנוצצת שהמועדון כה מייחל לה.
מה דעתך על הכתבה?