בספרד בטוחים: הכוכב שנמצא בראש רשימת הרכש של ריאל מדריד לקיץ הקרוב

play
ריאל מדריד | GettyImages
צפו בסנסציה: ריאל הפסידה 3:2 בדקה ה-94 לאלבסטה והודחה מהגביע 02:31

על פי התקשורת הספרדית, הבלאנקוס סימנו את כוכב פריז סן ז'רמן כ"מטרה המרכזית" שלהם לחלון ההעברות של הקיץ. וגם: מי שני השחקנים הראשונים שצפויים להצטרף לסגל הקבוצה? כל הפרטים

(גודל טקסט)

ריאל מדריד כבר חושבת על העונה הבאה, מבלי לאבד את המיקוד במה שעדיין עומד על הכף העונה הנוכחית. המטרה היא לשפר את הסגל שלדעת אנשי המועדון מבירת ספרד מסוגל להילחם על הליגה ולהגיע עד לזכייה בליגת האלופות. העדיפויות העיקריות הן שני בלמים וקשר מרכזי, כשוויטיניה נמצא בראש הרשימה וסמיטס במקום השני.

בנוסף, בספרד מדברים על שני שחקנים שכבר בדרך חזרה לברנבאו, אף על פי שנותרו עוד ארבעה חודשים לתחרות. מדובר בניקו פאס והחלוץ הברזילאי אנדריק. מדובר בשני מקרים שונים לחלוטין, אך שניהם כבר חלק מהתוכניות של צוות המאמן וההנהלה לעונה הבאה.

ניקו פאז והקבוצה כבר החליטו: החל מ-1 ביולי, דרכיהם יצטלבו שוב, על כך אין ספק. לאחר ששוחרר סעיף השחרור שלו (תשעה מיליון יורו), בוגר האקדמיה יחזור לשחק בקבוצה הבוגרת, בדיוק כפי שעשה תחת קרלו אנצ'לוטי בברנבאו.

צמד מושלם. ויטיניה | אימג'בנק GettyImages

בקיץ 2024, הבינלאומי הארגנטינאי עזב בחיפוש אחר ביטחון ודקות משחק, עם שתי מטריות עיקריות: להוכיח את עצמו בקומו לצד צ'אב פברגאס, ולהבטיח קריאה לנבחרת הלאומית. יעד שהושג, כאשר המונדיאל הוא המטרה העליונה שלו לאחר עונת שיא בסרייה A. פאז הרשים את כולם במדריד, והוא עצמו מאמין שהתנאים מתאימים כעת לחזרה לקבוצה הבוגרת, מה שצפוי כאמור לקרות בסיום העונה.

מקרה אנדריק שונה לחלוטין. הברזילאי עזב בשל חוסר דקות משחק תחת צ'אבי אלונסו. במועדון מדברים על ניהול כושל בעניינו של החלוץ, שמככב במדי ליון אליה הושאל. בזמן ההעברה האמינו שזה הפתרון הטוב ביותר לכולם, אך כיום חלקם מעט מצטערים על עזיבתו.

עוד באותו נושא: ויטיניה, ריאל מדריד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי