חשש כי שחקן ליברפול יחמיץ את המונדיאל, לאחר שפונה באלונקה מול סנדרלנד

play
| George Wood
צפו: שער של ואן דייק סידר לליברפול ניצחון והפסד בית ראשון לסנדרלנד

קשר ליברפול ניסה לקום על רגליו לאחר שנפצע במהלך הניצחון על סנדרלנד, אך קרס חזרה לרצפה בכאבים

(גודל טקסט)

ווטארו אנדו, קשר ליברפול, פונה אמש (רביעי) על אלונקה בדמעות לאחר שנראה היה כי נפצע חמורות במהלך הניצחון 0:1 על סנדרלנד. הפציעה אירעה כאשר רגלו של השחקן בן ה-33 נתקעה במגרש בזמן שניסה להגיע לכדור.

אנדו ניסה תחילה להמשיך לשחק לאחר שקם על רגליו, אך קרס במהרה בחזרה למגרש בכאבים. לאחר הפסקה ממושכת, הצוות הרפואי פינה אותו על אלונקה. בשל משבר הפציעות בליברפול, והיעדרותו של ק סובוסלאי המורחק, היפני שיחק כמגן ימני. במקומו נכנס ג'ו גומז, שחזר מפציעה בעצמו.

ווטארו אנדו מפונה באלונקה | ANDY BUCHANAN

החשש כעת הוא שהפציעה עלולה לגרום לאנדו להחמיץ את המונדיאל בקיץ הקרוב בארצות הברית, קנדה ומקסיקו. הקשר ערך 72 הופעות במדי נבחרת יפן.

הניצחון באצטדיון האור אתמול הגיע הודות לשער יחיד של קפטן האדומים וירג'יל ואן דייק, שכבש בנגיחה מקרן. חביב דיארה שעמד על הקו ניסה להרחיק את הכדור, אך מהראש שלו הכדור נכנס לרשת. זהו ההפסד הביתי הראשון של סנדרלנד העונה בפרמיירליג.

הניצחון קירב את ליברפול למרחק של שתי נקודות בלבד מצ'לסי החמישית, ושלוש נקודות ממנצ'סטר יונייטד הרביעית, במאבק על מקום בליגת האלופות לעונה הבאה. האדומים יפגשו את ברייטון בסוף השבוע הקרוב, במסגרת הסיבוב הרביעי של הגביע האנגלי (שבת ב-22:00, ישיר בספורט4).

עוד באותו נושא: ווטארו אנדו, ליברפול, סנדרלנד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי