ארסנל ספגה מכה קשה עם פציעתו החדשה של קאי האברץ, רק חודש לאחר שהגרמני חזר מפציעה שהשביתה אותו לחמישה חודשים. לפי דיווחים, בן ה-26 סובל מבעיה שרירית שנגרמה במהלך ההפסד למנצ'סטר יונייטד בסוף החודש שעבר.
חומרת הפציעה טרם ידועה, אך האברץ צפוי להחמיץ את ארבעת המשחקים הבאים של התותחנים: הערב (חמישי ב-22:00, ישיר בספורט1) מול ברנטפורד, ביום ראשון בגביע האנגלי מול וויגאן, ביום רביעי הבא מול וולבס, והדרבי של צפון לונדון מול טוטנהאם ביום ראשון הבא.
הפציעה מהווה מכה קשה למאמן מיקל ארטטה במאבק על התואר, במיוחד לאחר שמנצ'סטר סיטי צמצמה את הפער לשלוש נקודות בלבד בעקבות ניצחונה 0:3 על פולהאם אמש.
לאחר שערו של האברץ בחזרתו למגרשים מול קייראט אלמטי, ארטטה שיבח אותו: "האיכות שהוא הראה, והדרך שבה הוא התחבר עם הקבוצה, והשער שהוא כבש והבישולים שהוא עשה במחצית הראשונה, זו הייתה ממש הופעה חיובית". הוא הוסיף כי האברץ "הולך להיות באמת חשוב עבורנו בחלק השני של העונה".
ארסנל, המנסה לזכות בפרמיירליג בפעם הראשונה מזה 22 שנה, תצטרך להסתדר ללא אחד משחקניה המרכזיים בתקופה קריטית של העונה.
מה דעתך על הכתבה?