רבע מנה: מנצ'סטר סיטי דילגה לשמינית גמר הגביע האנגלי

play
שחקן מנצ'סטר סיטי, מארק גהי | GettyImages, Annabel Lee-Ellis
תקציר: מנצ'סטר סיטי – סלפורד 0:2 01:44

13 חודשים אחרי ה-0:8 מול סלפורד, התכולים הסתפקו ב-0:2 נגד אותה יריבה. פרץ ישב על הספסל, סאות'המפטון ניצחה בהארכה. 1:3 גדול לניוקאסל על אסטון וילה

(גודל טקסט)

משחקי הסיבוב הרביעי בגביע האנגלי נמשכו ביום שבת, עם עולות נוספות לשמינית הגמר.

מנצ'סטר סיטי – סלפורד 0:2

13 חודשים אחרי שנפגשו בסיבוב השלישי של הגביע, מנצ'סטר סיטי הגדולה וסלפורד הצנועה – מהמקום השישי בליג 2 (הרביעית) חזרו לאותו מקום. סיטי כמובן עלתה שלב, אבל הפעם התוצאה הייתה שונה. אז זה הסתיים ב-0:8 מוחץ לתכולים, הפעם המארחת הסתפקה ברבע מחיר. פפ גווארדיולה ערך רוטציה בהרכב ופתח עם ג'יימס טראפורד, מקס אליין וג'ון סטונס, אבל שחקני רוטציה של מנצ'סטר סיטי הם החלום של רוב הקבוצות בעולם התכולים כמובן לא התקשו. אלפי דורינגטון האורח כבש שער עצמי בדקה ה-6 ומארק גהי חתם בדקה ה-81.

סאות'המפטון – לסטר סיטי 1:2 (הארכה)

פחות משבוע אחרי ה-3:4 המשוגע של הסיינטס על לסטר – אחרי פיגור 3:0 ומהפך מהולל – שני הקבוצות שוב סיפקו דרמה והמנצחת שוב הייתה סאות'המפטון, הפעם בסט. מריז סטדיום. דניאל פרץ ירד לספסל וכנראה ישוב בליגה והוא ראה את חבריו עושים את העבודה. קייל לארין כבש ראשון (45+1 בפנדל), אוליבר סקיפ השווה במספרת מרהיבה (52), אבל ג'יימס ברי הכריע בהארכה (109). סוטון השיגה נקמה ספורטיבית אחרי שהפסידה ללסטר בחצי הגמר ב-2021.

שחקן מנצ'סטר סיטי, מארק גהי
| אימג'בנק GettyImages, Annabel Lee-Ellis

אסטון וילה – ניוקאסל 3:1

המגפייז קיבלו בסוף השבוע חדשות רעות עם פציעתו של הקפטן ברונו גימראייש, שצפוי להיעדר כחודשיים לפחות, אבל גם בלעדיו חגגו מהפך ו-1:3 גדול בברמינגהאם בדרך לשמינית גמר הגביע. תמי אברהם העלה את המקומיים ליתרון בדקה ה-14 מבישול של דוגלאס לואיז, על אף שהיה בנבדל (אין VAR בשלב הזה בגביע), אך הכל השתנה בתוספת הזמן של המחצית הראשונה, כשהשוער מרקו ביזוט יצא כמעט עד עיגול האמצע, הכשיל את ג'ייקוב מרפי וראה כרטיס אדום ישיר. בחצי השני כיכב סנדרו טונאלי עם שערים מרהיבים בדקות 63 ו-76, וניק וולטמאדה ניצל שגיאות בהגנה המקומית כדי לקבוע את התוצאה, 1:3 בדקה ה-88.

סנדרו טונאלי, שחקן ניוקאסל
צמד מרהיב לטונאלי, ניצחון גדול לניוקאסל בלי גימראייש | רויטרס

משחקים נוספים

ברטון – ווסטהאם 1:0 (הארכה) לווסטהאם: קריסנסיו סאמרוויל (95)

נוריץ' – ווסט ברומיץ' 1:3 לנוריץ': פריס מגהומה (31), בנג'מין כריסנס (82), מוחמד טורה (90+3). לווסט ברום: ג'וש מג'ה (68)

ברנלי – מנספילד 2:1 לברנלי: ג'וש לורנט (21). למנספילד: ריס אוטס (53), לואיס ריד (80)

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי