מנצ'סטר יונייטד קיבלה מסר לפיו מייקל קאריק עשוי להחזיר את מרכוס רשפורד לאולד טראפורד בתום העונה. רוד ת'ורנלי, המעסה של יונייטד ונבחרת אנגליה לשעבר, טען כי המושאל לברצלונה עשוי לשוב למנצ'סטר לאחר עונה טובה בלה ליגה, כל עוד קאריק יישאר בתפקיד המאמן. "אני מכיר את מרכוס, ואם הוא לא מרוצה ממה שאני אומר, לא אכפת לי", אמר. "כן, אני באמת חושב כך, כי זה המועדון שלו. הוא אוהב את המועדון".
ת'ורנלי תיאר שינוי שחל בשחקן בתקופתו באנגליה: "הוא נהיה לא מרוצה. הוא הפך לאדם אחר. צפיתי בשחקן שהיה ילד שמח ונחמד הופך לכזה שמסתובב מדוכדך, במיוחד במועדון. זה עבר גם למגרש, ואז ראית אותו הולך על הדשא, ורצית ממנו רמות אנרגיה – וזה מה שמייקל קאריק עושה עכשיו". לדבריו, "מבחינתי, הוא חצי זרק לפח את הקריירה שלו במנצ'סטר יונייטד".
בברצלונה רשם רשפורד 13 הופעות בהרכב בליגה, עם ארבעה שערים ושישה בישולים, אך הוא עצמו הבהיר כי רצונו להישאר בספרד. "מה שאני רוצה זה להישאר בבארסה. זו המטרה האולטימטיבית", אמר. "ברצלונה זה מועדון ענק ופנטסטי, שנבנה כדי לזכות בתארים". על התאקלמותו הוסיף: "מהרגע שהגעתי הרגשתי מאוד רצוי. הסיבה שאני כאן היא לעזור לקבוצה לזכות בתארים".
גם מאמן ברצלונה, האנזי פליק, החמיא אך הציב רף גבוה יותר: "אני חושב שיש לו הרבה פוטנציאל להראות. תמיד יש מקום לשיפור. עם המהירות והטכניקה שלו הוא יכול לתת לנו הרבה יותר. אני מרוצה, אבל יש לו עוד הרבה פוטנציאל. זה עניין של מנטליות וגישה באימונים – תמיד לשאוף להיות טוב יותר".
מה דעתך על הכתבה?