אוהדי אל שורטה בגדד העיראקית הניפו הערב (שני) דגל פריסה ענק עם תמונתו של עלי חמינאי במהלך משחק הבית מול קהרבה. המהלך מגיע על רקע חיסולו של המנהיג האיראני על ידי ישראל וההסלמה באזור, והוסיף ממד פוליטי מובהק לאירוע.
זו אינה הפעם הראשונה שבה ביציעי אל שורטה מוצגים מסרים פוליטיים. בעבר הניפו האוהדים שלט תמיכה בחסן נסראללה לאחר חיסולו.
🇮🇷 🇮🇶INCROYABLE : Les supporters du club de football irakien Al-Shorta déploient une immense banderole à l'effigie de l'ayatollah Khamenei. pic.twitter.com/oeYgwAEiX4
— AES Alerte (@Aesalerte) March 2, 2026
אתמול פרסם המועדון הודעה רשמית, שבה נכתב בין היתר: "בשם אללה, הרחמן והרחום ביותר… הנהלת המועדון, בשם כל אוהדיה, מביעה תנחומים עמוקים והזדהות כנה עם האומה הערבית והאסלאמית על מות הקדושים של הוד רוממותו עלי חמינאי". בהודעה צוין עוד כי המועדון "מבקש מאללה להרעיף עליו רחמים, לשכנו בגן העדן ולנקום את דמם של כל הקדושים".
מה דעתך על הכתבה?