מתקפה בשגרירות ארה"ב ומטוס פרטי שהמריא בלילה: האם רונאלדו נמלט למדריד?

המטוס הפרטי של הכוכב הפורטוגלי המריא באישון לילה מסעודיה במקביל לדיווחים על תקיפות רחפנים סמוך לשגרירות ארה"ב בריאד והסלמה ביטחונית באזור. לפי נתוני מעקב טיסות הוא טס כשבע שעות ונחת במדריד, בעוד שלא ברור אם רונאלדו ומשפחתו היו בתוכו

(גודל טקסט)

המטוס הפרטי היוקרתי של כריסטיאנו רונאלדו, בשווי כ-61 מיליון ליש"ט, המריא מסעודיה במהלך הלילה, זאת במקביל לדיווחים על פיצוצים ותקיפות רחפנים סמוך לשגרירות ארצות הברית בריאד. רונאלדו, בן ה-41, מתגורר בבירת סעודיה יחד עם בת זוגו ג'ורג'ינה רודריגס וחמשת ילדיהם, אולם לפי שעה לא ידוע אם בני המשפחה שהו על סיפון המטוס בעת ההמראה.

על פי הדיווחים בכלי תקשורת זרים, שני רחפנים כוונו לעבר המתחם הדיפלומטי האמריקאי במדינה במהלך הלילה. עוד דווח כי מבנה המשויך לצוות דיפלומטי בבחריין נהרס. הרקע לאירועים הוא ההסלמה הביטחונית באזור, שבגינה אלפי אזרחים זרים עוזבים את המזרח התיכון. המצב מגיע בין היתר לאחר ששותפו לשעבר של רונאלדו במנצ'סטר יונייטד, ריו פרדיננד, סיפר כי חש "פחד" בעקבות מתקפות הטילים שאילצו את משפחתו להיכנס לסוג של סגר בדובאי.

לפי נתוני מעקב טיסות, מטוס ה-Bombardier Global Express של כוכב ריאל מדריד לשעבר השלים טיסה של כמעט שבע שעות לעבר בירת ספרד. המטוס המריא בשעה 20:00 לערך ונחת סמוך לשעה 01:00, לאחר שטס מעל מצרים וחצה את הים התיכון בדרכו למדריד. רונאלדו רכש את המטוס המתקדם בשנת 2024 תמורת כ-61 מיליון ליש"ט, לאחר שמכר את מטוס ה-Gulfstream G200 שרכש בשנת 2015 תמורת כ-16 מיליון ליש"ט.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי