הגברת הזקנה מחפשת חינמים: יובנטוס סימנה שני כוכבים שמסיימים חוזה

על פי "גאזטה דלו ספורט", הביאנקונרי מתכננים לצרף הקיץ את קשר באיירן מינכן ואת שחקן ההתקפה ממנצ'סטר סיטי, שכבר החליטו לא להאריך חוזה בקבוצותיהם. המכשול: יובה לא לבד במירוץ

(גודל טקסט)

יובנטוס החלה לתכנן ולבחון אפשרויות חיזוק לקראת העונה הבאה, ועל פי דיווח ב"גאזטה דלו ספורט", שני שמות גדולים בולטים ברשימת הרכש של הגברת הזקנה – ברנרדו סילבה ולאון גורצקה, כאשר שניהם צפויים לעזוב את המועדונים שלהם בקיץ הקרוב.

השם המוביל עבור התקפת יובנטוס הוא ברנרדו סילבה, הקשר הפורטוגלי של מנצ'סטר סיטי. לפי הדיווח, השחקן מעוניין לפתוח בהרפתקה חדשה החל מהעונה הבאה, ויובנטוס עוקבת מקרוב אחרי ההתפתחויות לקראת הקיץ.

ברנרדו סילבה | Getty images

עם זאת, צפויה תחרות קשה על שירותיו. לפי "גאזטה דלו ספורט", גם גלאטסראיי, אינטר מיאמי ובנפיקה הביעו עניין בשחקן. בנוסף, קיים גם היבט כלכלי משמעותי – נכון לעכשיו סילבה מרוויח בין שבעה לשמונה מיליון ליש"ט נטו לעונה, כאשר סוכנו ז'ורז'ה מנדש כבר פועל כדי למצוא עבורו את הפיתרון הטוב ביותר.

שם נוסף שנמצא תחת מעקב של יובנטוס לפי הדיווחים הוא לאון גורצקה, קשר באיירן מינכן. השחקן כבר הודיע יחד עם המועדון כי לא יחדש את חוזהו בבוואריה והוא מוכן לאתגר חדש, גם מחוץ לגרמניה.

לאון גורצקה שחקן באיירן מינכן | Sebastian Widmann

עבור יובנטוס מדובר באפשרות משמעותית לחיזוק הקישור – עם פיזיות, טכניקה וניסיון שיעמדו לרשותו של לוצ'אנו ספאלטי. עם זאת, גם במקרה שלו לא חסרה תחרות: מילאן הייתה הראשונה להתעניין, ולאחר מכן גם נאפולי, אינטר ויובנטוס יצרו קשר עם סביבתו של השחקן.

שכרו של גורצקה, המוערך על פי הדיווחים בין שישה לשבעה מיליון ליש"ט נטו לעונה, מהווה אופציה ריאלית עבור מספר מועדונים אירופיים, בהם ארסנל וקבוצות נוספות מהפרמיירליג שעוקבות אחר מצבו, ונחשבות לפייבוריטיות לצרפו בקיץ. לכן, משימתה של הגברת הזקנה צפויה להיות מאתגרת.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי