רפאלה פימנטה, סוכנתו של ארלינג הולאנד, הגיבה לטענתו של ויקטור פונט לפיה ברצלונה "עובדת על" עסקת רכישה אפשרית לחלוץ מנצ'סטר סיטי. פונט, שמתמודד מול ז'ואן לאפורטה על נשיאות המועדון הקטלוני, טען כי ייתכן שהחלוץ יגיע לקאמפ נואו, אך פימנטה ביקשה לשים סוף לספקולציות סביב עתידו.
בשיחה עם התוכנית "אל צ'ירינגיטו", פימנטה הבהירה כי אין כל משא ומתן רשמי עם ברצלונה, תוך שהיא מדגישה כי החלוץ מחויב לחלוטין לפרויקט הנוכחי שלו בסיטי: "יש לנו הרבה כבוד והערכה לברצלונה, אבל לא היה שום קשר – לא עם ארלינג הולאנד ולא עם הנהלת ברצלונה – בנוגע להעברה פוטנציאלית".
למרות הדיבורים שמגיעים מכיוון ברצלונה, פימנטה התעקשה כי הולאנד כלל לא מחפש את דלת היציאה. חידוש החוזה האחרון של החלוץ מהווה לדבריה הוכחה ברורה לשביעות רצונו תחת המאמן פפ גווארדיולה. פימנטה אף הדגישה בצורה חד משמעית: "גם בגלל שהשחקן חידש את חוזהו לפני כמה חודשים, הוא מאוד שמח במנצ'סטר סיטי. הכול הולך מצוין עבורו ואין באמת על מה לדבר לגבי מעבר כשהכול כל כך טוב בסיטי".
דבריה של הסוכנת הגיעו לאחר שפונט טען כי הצוות שלו עובד כדי להשיג אופציית רכישה מועדפת: "הולאנד הוא אחד החלוצים הטובים בעולם. לא ניתן להחתים אותו בטווח הקצר כי הוא חידש חוזה בשנה שעברה, אבל אני משוכנע שחוזים של עשר שנים כמעט אף פעם לא מסתיימים במלואם".
מה דעתך על הכתבה?