ריאל מדריד מתכננת קיץ עמוס בשוק ההעברות. על פי דיווחים בספרד, במועדון מעריכים כי הסגל הנוכחי אינו מאוזן מספיק ולכן מתכוונים לבצע מספר שינויים משמעותיים.
לפי רדיו קאדנה, הבלאנקוס שואפים לצרף לפחות שישה שחקנים בקיץ הקרוב – שניים לכל עמדה מרכזית בציר הקבוצה. בין המהלכים המתוכננים נמצאים גם החזרתו של אנדריק מהשאלה לליון ומימוש סעיף הרכישה החוזרת על ניקו פאס מקומו תמורת כ-9 מיליון יורו.
שם נוסף שממשיך לעלות כמועמד לריאל מדריד הוא חלוץ מנצ'סטר סיטי, ארלינג הולאנד. כזכור, לא רק הבלאנקוס בתמונה, כשאחד הקווים המנחים בקמפיין הבחירות של ויקטור פונט לנשיאות ברצלונה הוא הבאת הנורבגי. עם זאת, סוכנתו של הולאנד הבהירה שלא היה קשר עם אלופת ספרד כלל.
על פי הדיווח ברדיו קאדנה, בכל פעם שבמועדון פנו לסביבתו של הנורבגי הם קיבלו תגובות חיוביות, מה שמחזק את האופטימיות לגבי אפשרות לצרף אותו בעתיד. אחד הגורמים שעשויים להשפיע על המהלך הוא עתידו של פפ גווארדיולה. במדריד מעריכים כי אם המאמן הספרדי יעזוב את מנצ'סטר סיטי, הסיכוי לצרף את הולאנד יגדל משמעותית.
במקביל, המטרה המרכזית לחיזוק הקישור היא ויטיניה מפריז סן ז'רמן. הקשר הפורטוגלי עצמו הכחיש לאחרונה אפשרות למעבר וכינה את הדיווחים "שטות", אך לפי הדיווח בספרד, סוכנו דווקא ממשיך להקשיב להתעניינות של ריאל מדריד, ופ.ס.ז' עדיין לא העבירה תשובה שלילית רשמית.
מה דעתך על הכתבה?