ניימאר לא זומן לסגל נבחרת ברזיל. אנצ'לוטי מסביר מדוע

הכוכב הוותיק לא ייקח חלק במשחקי ההכנה מול צרפת וקרואטיה בהמשך החודש. המאמן: "העדפתי לזמן שחקנים שנמצאים בכשירות של 100%"

(גודל טקסט)

על אף השמועות והדיווחים על כך שהוא עשוי לשוב לנבחרת ברזיל, ניימאר נותר הערב (שני) מחוץ לסגל שפרסם קרלו אנצ'לוטי, לקראת צמד משחקי ההכנה מול צרפת וקרואטיה, ב-26 וב-31 במרץ בארצות הברית. הכוכב הוותיק נעדר למשך כשלושה חודשים בשל פציעת ברך, שב למגרשים אך זה לא הספיק.

זה עדיין לא סותם את הגולל על האפשרות שיזומן לשורות הסלסאו לקראת הגביע העולמי, אך לשם כך יצטרך להוכיח לקרלו אנצ'לוטי שהוא מסוגל לשוב לכשירות מלאה וליכולת גבוהה. הסגל לגביע העולמי יפורסם ב-18 במאי. "הוא עדיין יכול להגיע למונדיאל, אם יהיה כשיר ב-100 אחוז", אמר המאמן, "הוא צריך להמשיך לעבוד, לשחק ולהראות את האיכויות שלו".

ניימאר שחקן נבחרת ברזיל
ניימאר שחקן נבחרת ברזיל | אימג'בנק GettyImages

מי שכן זומן הוא אנדריק, שפורח כמושאל בליון – בניגוד לאסטבאו ורודריגו הפצועים, שכמובן נותרו בחוץ. "ההסבר לסגל הוא שהוא תלוי מאוד בפציעות, כמובן", הסביר אנצ'לוטי, "זו רשימה שנבנתה משחקנים שנמצאים בכשירות פיזית מלאה. יש לנו פציעות משמעותיות, כמו של אדר מיליטאו, ברונו גימראייש, אסטבאו ורודריגו, ואנחנו רוצים שיחזרו כמה שיותר מהר. אנחנו עומדים לשחק שני משחקים מאוד חשובים ובקצב גבוה, במסגרת זמן קצרה מאוד שכוללת גם נסיעות. לכן העדפתי לזמן שחקנים שנמצאים בכשירות של 100%".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי