הפיינליסימה מול נבחרת ספרד בוטל, ועל כן נבחרת ארגנטינה סגרה משחק חלופי, הרבה פחות נוצץ, לחלון הנבחרות הקרוב: אלופת העולם תפגוש את מאוריטניה ב-27 במרץ, באצטדיון הבומבונרה בבואנוס איירס. המשחק השני, שייערך ב-31 במרץ, עדיין לא נקבע סופית.
לאחר שהאפשרות לקיום המפגש מול ספרד ירדה מהפרק, בארגנטינה השלימו עם קיום שני משחקי הכנה במסגרת פגרת הנבחרות. ההתאחדות הודיעה כי זהות היריבה הנוספת תיחשף בקרוב.
מאוריטניה המדורגת 115 בדירוג פיפ"א אמנם נחשבת יריבה נחותה, אך עבור המאמן ליונל סקאלוני מדובר בהזדמנות חשובה לבחון שחקנים, לבצע התאמות ולגבש את הסגל לקראת מונדיאל 2026, שייערך בעוד פחות משלושה חודשים.
לגבי המשחק השני, גואטמלה עדיין נמצאת בתמונה, אם כי היא כבר קבעה משחק מול אלג'יריה באיטליה, ולפי תקנות פיפ"א אינה יכולה לשחק בשני יבשות שונות באותה פגרת נבחרות. עם זאת, בהתאחדות הארגנטינאית לא פוסלים את האפשרות ומקווים לקבל אישור מיוחד.
השחקנים שזומנו לנבחרת צפויים להגיע לארגנטינה במהלך סוף השבוע ותחילת השבוע הבא, לאחר שישוחררו מקבוצותיהם, ולהצטרף להכנות במתחם האימונים באסייסה תחת סקאלוני והצוות המקצועי.
מה דעתך על הכתבה?