אתלטיקו מדריד כבר החלה לעבוד על חיזוק הסגל לעונה הבאה ושמה לעצמה מטרה ברורה: פרופיל התקפי ספציפי. פראן טורס, חלוצה של ברצלונה, עלה כאופציה ממשית עבור הקבוצה של דייגו סימאונה, כך על פי דיווחים בתקשורת הספרדית.
בהנהלת אתלטיקו מאמינים כי הספרדי יכול לספק פתרונות מיידיים. הרעיון הוא לצרף אותו כקלף התקפי מהספסל, כזה שיכול לשנות משחקים ברגעים מכריעים.
בוונדה מטרופוליטנו מעריכים במיוחד את הוורסטיליות של טורס. שחקן ברצלונה מסוגל לשחק במספר עמדות בחלק הקדמי, התאמה אידאלית לשיטה של סימאונה.
המאמן הארגנטינאי מחפש אפשרויות שיאפשרו לו לשנות קצב תוך כדי משחק, וטורס מתאים בדיוק לפרופיל הזה: שחקן דינמי, עם דריבל ויכולת להופיע ברגעים חשובים. בנוסף, באתלטיקו סבורים שהסביבה התחרותית במועדון יכולה לעזור לטורס לחזור לשיאו, לאחר תקופה לא יציבה בברצלונה.
בברצלונה לא יתנגדו למכירתו של טורס במקרה שתגיע הצעה מתאימה. הוא לא נחשב לשחקן מפתח, ומכירה שלו יכולה לסייע באיזון הכלכלי של המועדון. הסכום המדובר עומד על כ-40 מיליון יורו ועוד כ-20 מיליון בבונוסים – סכום משמעותי, אך כזה שאתלטיקו יכולה לעמוד בו אם תחליט ללכת עד הסוף.
המטרה של ברצלונה היא לייעל את הסגל ולפנות מקום בתקציב השכר, ובמסגרת זו, עזיבה של טורס עשויה לשרת את שני הצדדים.
באתלטיקו לא רוצים לפספס את ההזדמנות. למרות העניין הרציני, הם מבינים שהשוק דינמי ושמועדונים נוספים עשויים להצטרף למירוץ. לכן, הכוונה היא לקדם שיחות בהקדם ולבחון את ההיתכנות הכלכלית של העסקה. במועדון בודקים את כל התרחישים לפני קבלת החלטה סופית.
במטרופוליטנו מאמינים שטורס יכול להוסיף עומק לסגל שזקוק ליותר אופציות התקפיות, במיוחד ברגעים מכריעים של העונה. המשך ההתפתחויות תלוי במספר גורמים – עמדת ברצלונה, רצונו של השחקן והצעות נוספות שיגיעו. מה שבטוח: אתלטיקו מדריד כבר יצאה לדרך, והקיץ הקרוב צפוי להיות עמוס במיוחד עבורה.
מה דעתך על הכתבה?