צפו בכאוס בדרבי בהולנד: רעולי פנים עיכבו את פתיחת המשחק

play
אוהדי זוולה רעולי פנים | צילום מסך, ESPN NL
תקציר: אייאקס – טוונטה 2:1 02:23

המפגש בין גו אהד איגלס לזוולה יצא לדרך רק כשעתיים מהשעה המקורית, אחרי שאוהדי האורחת הגיעו עם כיסויי פנים והשליכו אבוקות

(גודל טקסט)

כאוס חריג נרשם היום (ראשון) בליגה ההולנדית, כשמשחק הדרבי בין גו אהד איגלס לזוולה לא יצא לדרך בזמן בעקבות אירועים קשים ביציע האורחים. ההתמודדות הייתה אמורה להתחיל ב-12:15 שעון מקומי, אך רק בחלוף כשעתיים נשמעה שריקת הפתיחה.

לפי הדיווחים, הבלאגן החל לאחר שחלק מאוהדי זוולה הגיעו ליציע החוץ כשהם רעולי פנים, בניגוד להסכמות המוקדמות בין המועדונים. בשל כך, השופט סירב לפתוח את המשחק, ובמקום כדורגל קיבלו האוהדים דקות ארוכות של אי-ודאות, ויכוחים וניסיונות הרגעה שלא הועילו.

גם שחקני ואנשי זוולה ניסו לשכנע את האוהדים להסיר את כיסויי הפנים ולעזוב זמנית את היציע, אך ללא הצלחה. בהמשך נזרקו אבוקות וחפצים לעבר המגרש, מה שהוביל להסלמה נוספת ולבסוף גם להתערבות של כוחות המשטרה, שפינו את יציע החוץ.

כעת, אחרי פינוי היציע והעיכוב החריג, ההתמודדות יצאה לדרך. כך או כך, הדרבי הזה כבר נכנס לכותרות עוד לפני שנבעט בו אפילו כדור אחד.

עוד באותו נושא: ליגה הולנדית

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי