קיץ חם בארסנל: "מכירת חיסול" בהתקפה, חיזוק להגנה?

שחקן הכנף הברזילאי של התותחנים נחוש להישאר למרות סימני שאלה סביב עתידו וסביב מספר שחקנים נוספים, כחלק מתוכנית המכירות. בגזרת הרכש, מספר שמות נמצאים על הכוונת, כולל יורש אפשרי לגבריאל במרכז ההגנה

קבוצות: ארסנל
(גודל טקסט)

גבריאל מרטינלי "דוחף להישאר" בארסנל על רקע רמזים מצד המועדון שהוא עשוי להימכר בקיץ, כך דווח ב-"Football Insider". הברזילאי בן ה-24 סומן כמועמד לעזוב אם התותחנים יחליטו לצמצם את הסגל, אך מעבר כזה אינו חלק מתוכניותיו, כשהוא להוט להילחם על מקומו ולהוכיח שהוא עדיין יכול להיות דמות משפיעה עבור קבוצתו של מיקל ארטטה.

מרטינלי צפוי להיכנס לשנתו האחרונה בחוזה, ובמקביל פתח רק בתשעה משחקי פרמיירליג מתחילת העונה. למרות זאת, שחקן הכנף משוכנע שיש לו עדיין תפקיד בפרויקט ארוך הטווח בצפון לונדון, ולפי הדיווח מעדיף להישאר ולחזור לכושר הטוב ביותר שלו כבר בעונה הבאה.

גבריאל מרטינלי שחקן ארסנל חוגג שער | רויטרס

בדיווח נטען כי בארסנל מבינים שייתכן ויידרשו לא מעט מכירות לקראת הקיץ, ולכן המועדון שוקל "בחוסר רצון" למכור את מרטינלי, כחלק מתהליך ההתאמות בסגל. במקביל, התותחנים להוטים לצרף שחקן כנף שמאלי נוסף, על רקע חששות בנוגע לפרודוקטיביות של מרטינלי וליאנדרו טרוסארד.

לפי הדיווחים, מצב זה עלול להוביל לכך שהברזילאי ימצא את עצמו מחוץ לתוכניות, כאשר מועדונים רבים בפרמיירליג ובאירופה כבר עוקבים אחר מצבו. למרות רצונו של השחקן להישאר, ההחלטה עלולה שלא להיות בידיו. בארסנל עשויים להידרש למכור מספר שחקני סגל בכירים כדי לאזן את הספרים, ומרטינלי נחשב לאחד המועמדים המרכזיים לכך.

שחקני ארסנל | רויטרס

כמו כן, דווח כי המנהל הספורטיבי אנדראה ברטה מתכנן אפשרות ל"מכירת חיסול", כאשר בן ווייט ומרטינלי הם בין השחקנים שנמצאים בסכנה. עם זאת, בהיררכיה של המועדון מדגישים כי יש רצון להימנע ממכירת שחקני מפתח, ולכן נראה שהקיצוץ יתמקד בשחקנים אחרים, כמו למשל גבריאל ז'סוס.

בתוך כך, לפי דיווח באתר "CAUGHTOFFSIDE", בארסנל מגבירים את החיפושים אחר חיזוק להגנה. המועדון מגלה עניין ממושך בוויקטור ואלדפנאס מריאל מדריד, ובוחן גם את הבלם חקובו רמון מקומו, שמושך עניין גובר לקראת הקיץ.

סקוט מקטומיניי שחקן נאפולי עם חקובו רמון שחקן קומו | רויטרס

רמון בן ה-21, הצטרף לקומו מריאל מדריד בקיץ שעבר, כאשר לבלאנקוס יש סעיף רכישה חוזרת וכן 50% ממכירה עתידית – נתונים שעשויים להשפיע על כל עסקה. גם צ'לסי נקשרה לבלם קומו, אך בארסנל רואים בו ובוולדפנאס פרופיל אידיאלי כיורשים אפשריים לבלם הברזילאי גבריאל.

לפי מקור שצוטט בדיווח: "ארסנל בוחנת מקרוב את ואלדפנאס ואת רמון הקיץ הזה. הסקאוטים שלהם צפו בהם מספר פעמים והמשוב היה חיובי מאוד. ארטטה רוצה בלם צעיר שיכול בסופו של דבר להפוך למחליפו של גבריאל ולשתף פעולה עם סאליבה".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי