מנצ'סטר יונייטד ונבחרת אנגליה ספגו מכה אתמול (שני) בערב, כשלוק שואו הוחלף במהלך הניצחון של מנצ'סטר יונייטד על ברנטפורד בעקבות פציעה, עם כ-20 דקות לסיום.
המגן, שפתח בכל משחקי הפרמיירליג של יונייטד העונה, טופל על ידי הצוות הרפואי, וירד מהמגרש לאט – אך בכוחות עצמו. שואו ישב על הדשא והסתיר את פיו בחולצתו בזמן שטופל, ככל הנראה כדי שלא יהיה ניתן לקרוא את שפתיו.
הפציעה מגיעה ברגע עדין במיוחד עבור בן ה-30, שטרם זכה לקריאה לנבחרת מאז שתומאס טוכל השתלט עליה. הופעתו האחרונה עבור אנגליה הייתה בגמר יורו 2024 נגד ספרד – משחקו האחרון של המאמן הקדום גארת' סאות'גייט.
בעוד שכושרו העונה ביונייטד העמיד אותו בתחרות על מקום בין 26 השחקנים שיטוסו לגביע העולם, הערותיו של טוכל מטילות צל על סיכוייו. לקראת המחנה האחרון הוא אמר: "ההחלטות הקשות האלה באות עם התפקיד" – ורמז כי אותו מחנה היה "הסיכוי האחרון להכיר שחקנים חדשים", מה שייתכן שאומר כי מאוחר מדי עבור שחקן סאות'המפטון לשעבר.
עם זאת, באוגוסט האחרון טוכל השאיר את הדלת פתוחה: "אני רק רוצה שיהיו לו עוד קצת דקות. יש לו האיכות והניסיון לשפר אותנו מיד – אבל אני רוצה לשמור אותו בצד קצת, שיהיה לו יותר קצב". שואו עמד בדרישה, אך בינתיים תפסו את מקומו טינו ליברמנטו, לואיס הול, מיילס לואיס-סקלי וניקו אוריילי.
מה דעתך על הכתבה?